18

До всички по-долу

преди 5 години

Чета ви коментарите и се чудя колко малък ви е кръгозора. Първо - да казваш, че това са хубави новини? Представям си колко нещастен е живота ви.Второ - живеят в "дървени колибки", защото това е препоръчително за районите, които са застрашени от торнадо. Т.е. по-икономично е да се строи по-евтина къща, ако ще се случва няколко пъти. По-силно торнадо ще завлече и тухлена, каменна, каквато искате къща.Хайде ограмотете се вече.

17

Анонимен

преди 5 години

Иншаала, дано другия път да е по-силно.

16

Анонимен

преди 5 години

Путин ще е пръцнал...

15

НЕБЕТО ГИ НАКАЗВА!

преди 5 години

ЕДНА ХУБАВА НОВИНА.ДАНО ВСЕКИ ДЕН ДА ИМА ТАКИВА

14

хахахах

преди 5 години

Краварите са долкова бедни и глупави че не могат да си построят една нормална тухлена къща със железобетонни бетонни колони и плочи.Строят си наколни бараки и бунгала от чамови изрезки и шперплат. Тия "къщи" като се качиш на втория етаж и като подскочиш цялата къща се тресе .Краварска работа.....

13

Прости кравари!

преди 5 години

Не са чели приказката на трите прасенца!

12

Анонимен

преди 5 години

До 14Ми що го четеш като не те интересува?

11

Анонимен

преди 5 години

Mngo vajno shesigi premestya

10

Анонимен

преди 5 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЗабрави да си пиеш лекарствата пак май...

9

Анонимен

преди 5 години

До 6Тези "дървени бараки" се поддържат, ремонтират и реконстроирът много по-лесно от тухлена или беттона къща. Отделно дървения матерял в САЩ и Канада е невероятно евтин. Това са основните причини къщите им да са такива. Отделно ако погледнеш цените в България (които са в евро) и като ги обърнеш в долари цените не се различават толкова много за това което можеш да получиш. И пак трябва да теглиш заем така или иначе. В русия да не ги раздават безплатно?

8

Анонимен

преди 5 години

До до 6 от славянинТо не е ли по-добре да живееш в руска панелка и да слушаш комшията като ходи до тоалетната и да те е страх да заспиш евентуално на някой алкохолик да не му гръмне газовата бутилка от 78-а година понеже го мързи да си я семни и да затрие целия блок.

7

Анонимен

преди 5 години

До славянин$250 000 не е скъпо за САЩ и за тази цена можеш да се сдобиеш с доста добра къща. Отделно по-голяма част от цената е за земята не за къщата. А колко е дървена барака... стой си в панелката.

6

Анонимен

преди 5 години

Gospodi blysni USA po-silno

5

House M.D.

преди 5 години

Сега разбрах! Отявленият престъпник Нелсън Пандела е афроамериканец!

4

Анонимен

преди 5 години

Абе вие се радвайте, че в България няма такива стихии, че ще видите "здравите" ви къщи на какво ще заприличат.

3

Анонимен

преди 5 години

До 1Отделно цената не е за бараката, а за земята. Разбирам, че много мразите "хамериканците" ама хайде поне се запознайте с нещата за които говорите.

2

Анонимен

преди 5 години

До 1Къщите им са такива по ред причини. Първо дървения матерял там е страшно евтин. Много по-лесно се правят реконструкции. Няма нужда да се избиват бетонни стени и тн. Трето много по-лесно се поддържат и при такива бедствия, които в някой щати са доста често явление излиза по-евтино и по-бързо за построяване отново.Не знам защо си мислите, че не могат да строят при положение, че градовете им са пълни с небостъргачи ама викаш не могат да построят една къща а?

1

някой

преди 5 години

Както бате Максо от цеха викаше техните къщи са здрави колко на бат ти Венци оранжерията с подпори 4 черчевета