21

Анонимен

преди 5 години

Трамп ваш.

20

Тръмп

преди 5 години

Тръмп или ще го свалят с измислен скандал ако е морален, или ще го премахнат като Кенеди.Стената между Мексико и САЩ е "препъни камъче" в имперските интереси на корпорациите.След прословутата му реч в кандидат президентската кампания в Охайо, беше ясно, че е въпрос на време да го премахнат.Тръмп има само един изход да слугува на корпорациите и военно промишлен комплексКаквито и да са били първоначалните цели, той постепенно отстъпва от тях.И Обама беше надежда, а се оказа провал.

19

Waffen SS

преди 5 години

Ако трябва да сме точни Тръмп стабилизира икономически Америка.Но клана Клинтън,проводник на интересите на Националния резерв,изпадат в паника от това.Ако трябва да сме откровени,той е спечелил чрез своите действия и следващия мандат.Предполагам,че ще бъдат предприети различни видове действия,провокации,инсинуации,даже и физическото му отстраняване ,за да не бъде преизбран.Не случайно Тръмп,толкова бързо се прибра от Ханой,Клинтънуви бяха приготвили със свойте помощници поредната,пролет

18

Анонимен

преди 5 години

Туй жълтото е ненормално!

17

Звездите

преди 5 години

Звездите не бяха ли символ на "комунизма"?Що е прегърнал толкоз много звезди.Начи е "комунист" или нещо бъркам?Извън шегата САЩ нищо не може да ги спаси, но лошото е, че змията, когато умира хапе най-лошо. Президентите на САЩ са просто са марионетки на корпорациите, Кенеди, Труман, Рузвелт, Джефърсън в прав текст си го казаха.Всеки осмелил се да каже истината, бива премахнат - Кенеди, дори един Ленън изповядващ мир

16

До Анонимен

преди 5 години

2008 година,Америка пръдна,и светът се нассра.Незнам какво ще стане ако Америка се нассере,не ми се мисли.

15

Анонимен

преди 5 години

"Свалянето на Тръмп означава край на Америка,защото само той е човекът,който може да я спаси!Не мисля обаче,че Ротшилдите ще допуснат техният човек да даде фира."Да бе - от 320 000 000 друши, само един може!А нали довчера, щяха същите тея, дето ги каза, да го убият? Дабе и "баба Ванга" била казала така?

14

V

преди 5 години

Тръмп не може да спаси от фалит САЩ . Американците не си дават реална сметка колко са затънали и какво ги очаква. Страшно много пари даваха за влияние и безсмислени войни . Ще дойде момент в който ще трябва да връщат парите при това при много по голяма конкуренция . Според мен си трябва друг вид система . Но така или иначе докато запада не фалира ще пречи на целия свят да направи крачка напред в развитието си .Тези пари отиват за намеси на политиката в бизнеса и отнемане на възможности .

13

ддсад

преди 5 години

С нищо не е злоупотребил, неудобен е за гущерите

12

MAGA

преди 5 години

Тоя пич никой няма да го мръднеДано България някой ден да роди такъв син

11

Додо

преди 5 години

Oчевидно е, наистина! Така каза ***, а тя знае най-добре!

10

bolbov

преди 5 години

На тоя тип дните му са преброени май ще изпревари своя колега Мадуро

9

Ха-ха

преди 5 години

До Англосаксонец"Всичко е така устроено,че падне ли Америка и с другите е свършено."Това е майтапът на деня!Сигурно пък Светът не може да живее без САЩ.Напомня за комунистическия лозунг:"Дружбата със СССР е нужна тъй както слънцето и въздуха за всяко живо същество!"Сума ти империи са заминали в небитието,а Светът не е изчезнал,ще го има и след края на САЩ,който се очертава неочаквано скоро.Ако искаме да няма сътресения-просто трябва да се подготвим за това.

8

БПФ

преди 5 години

Много ми се иска демократите да опитат да свалят Тръмп. Хората ще вдигнат революция и обонго, Полуживата и още много други - заедно с тая отворената просто ще увиснат по дърветата !!! На хората им беше писнало от политически престъпници, затова гласуваха за Доналд и той не ги измами, изпълнява си точка по точка предизборните обещания, нещо което никой друг политик не прави. Цяла работеща Америка е зад президента и тежко му на всеки, който вдигне ръка срещу него !!!

7

Моше

преди 5 години

Релението за Америка е само едно висока ограда стреляне на месо по латиноамериканският башибозук отнемане на гражданство на неработещи не.ри и латиноси и ексттадация на китайските шпиони сиреч граждани там.

6

Англосаксонец

преди 5 години

Всичко е така устроено че падне ли Америка и с другите е свършено.Може би единствената печеливша ще е Франция.Но Китай със сигурност ще даде фира.

5

Ха-ха

преди 5 години

Свалянето на Тръмп означава край на Америка,защото само той е човекът,който може да я спаси!Не мисля обаче,че Ротшилдите ще допуснат техният човек да даде фира.Иначе нестабилност и упадък на САЩ звучи добре,но е рано за това,Светът още не е подготвен и ще има големи проблеми.След 5-10 години-може,нещата ще са много по-подредени.

4

Моше

преди 5 години

Тая кака комунистическа не играе.Тръмп ще има и втори мандат.

3

Анонимен

преди 5 години

Те докато го импийчнат, той мандата ще му е свършил и ще си е "оплел кошницата"!

2

Анонимен

преди 5 години

"Очевидно е, че държавният глава е възпрепятствал правосъдието"Това дали някой е възпрепятсвал разследване и дали "очевидното" е факт май беше работа на прокуратурата и решение на съдията, а не на медиите...