24

А

преди 5 години

Колата е най големият замърсител със индустриалните заводи!

23

Бъз

преди 5 години

Дайте да върнем времето преди откриването на огъня.

22

доказано

преди 5 години

Който се вози в автомобил самолета му на става а жените все по малко раждат и се въдят ***.

21

Хахо

преди 5 години

До Анонимен 19Прахоляка обаче е с друг произход. Изсъхнала кал по пътя. Шофьорите нямат вина за това. Някой контролирощ строежи и селскостопански машини не си е свършил работата. От ауспупа прах за какъвто товорите НЕ излиза

20

Хахо

преди 5 години

Нека ви питам нещо, но бъдете обективни. Екологичен ли е електромобил, зареден с ток, който идва от централа, която използва въглища или мазут? Мисълта ми е, че мпстата са необходимо зло и може да сме по-малко вредни за природата ако ни олекне десния крак. Разхода пада доста, а оттам и емисиите

19

Анонимен

преди 5 години

Той и живота е вреден.

18

Анонимен

преди 5 години

А прахта вдигна от автомобилите защо не влиза в изследването или в нея прахови частици няма? Живея в София близо до детски дом, на малка, но с голям трафик уличка, потънала в прах и автомобилни газове. Децата по цял ден играят навън в облаци от прах, а ние живеем в тази среда. Война се води срещу цигарите, дето тровят само пушачите, а автомобилите тровят всички ни.

17

Анонимен

преди 5 години

Да попитам . Кога за последно михте улиците ...? Не говоря за централните , а за всички .

16

аха

преди 5 години

До ТрезвомислещПрав си, живеенето ще те убие. Но бизнесът няма смисъл да се променя ако не вижда нужда. В случая караш икономичен автомобил точно защото от 70 години насам се затягат регулациите. Тук не става дума да спреш да караш автомобил, а да накараме производителите да ги направят по-малко вредни

15

Трезвомислещ

преди 5 години

Вредите от космическите лъчения и природните явления са причината за лимита на живота. Ако бъдат преодолени, значително ще се увеличи неговата здравословна продължителност. Всяко живо същество отделя ненужни за организма му вредни вещества но това не означава, че животът е вреден. Ползвайки допълнителни средства ние (във всяко свое начинание) увеличаваме вредните въздействия в природата. Това означава ли, че дори да живеем като пещерни хора не бива да палим дори огън за да се стоплим и храним.

14

аха

преди 5 години

Преди време в накладките се слагаше азбест.. Като натискаш спирачка те не изчезват а стават точно на ФПЧ. И да няма азбест в повечето има други глупости. Вие си правете сметката

13

Мм

преди 5 години

Тея НПО "еколози" дето все нещо им пречи,как не ги видях веднъж да се придвижват с каруца,велосипед,пеш. Все са качени на самолет,автомобил и т.н. като се събират да повярват за да си оправдаят финансирането. Пълен фалш .

12

Shark

преди 5 години

За природата най-вредни са хората......!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Вредни са не само автомобилите, но и храната, водата, въздуха..............всичко е замърсено с Е-та , консерванти, фини прахови частици!!!Спирайте да ядете, пиете и дишате................и без това станахте много маймуни.............Земята не може да ви понася вече!!

10

експерт

преди 5 години

Вредни са, разбира се, очевидно е......................автомобилите, които са с двигатели с вътрешно горене, без значение дали са на бензин, дизел или газ................вредни емисии(от най-различни газове), шум и т.н.

9

Exxxpert

преди 5 години

Много са вредни, спирайте ги и ги давайте за скраб.Така ще се освободи повече място по улиците, и без това не можете да карате, цъpвyли cмoтaни.

8

Анонимен

преди 5 години

Тия експерти и думичка не обелват за въздуха в заводите. Като че ли хората като отидат на работа и спират да дишат.

7

Анонимен

преди 5 години

Много е интересно, когато се цитират статистики и цифри, е да се проследи как точно са направили корелацията между смъртта на даден човек, и причината.

6

Моше

преди 5 години

Да не пипаме колите щото и друго замърсявали означава все едно да не ловим един престъпник щото то още много други били престъпници.Едно е сигурно с измислената немска ко.ина е свършено няма по гнусна държава от тия.Трябва да се свърши веднъж и завинаги с това недоразумение.

5

Хххх

преди 5 години

А пестицидите в храните, замърсяването на водата, химическата промишленост, а електроцентралите на въглища...те не оказват влияние ...седят някакви стъкмисти пред някакви *** компютри, получaват от някого пари и си стъкмяват статистиките...Прилича ми на експертното мнение на едни британски специалсти които през 80-те години излизат с тезата че яйцата са много вредни...за 2г. съсипват цялото птицевъдство в Великобритания...после излиза че яйцата не са вредни въобще ...но казват едно sorry.