10

бабината ви ...

преди 5 години

Много пишете ама половината който бяха подготвени за войни от ислямистите дойдоха от съветските републики ,па колко бяха чеченци....още едно време Кадиров беше казал ,че това им е проблем и те имат силно разузнаване там за да могат после да си ги опаткат един по един а не да се върнат когато всичко приключи ни лук яли ни мирисали...това трепане там си беше кауза с много лица еди искат Асад ,други нов свят трети незнам си какво... и кой какво търсил намерил, но нищо не е приключило...

9

Анонимен

преди 5 години

Към обяд нямаше признаци, че битката е приключила. То няма признаци, че някаква битка въобще е започнала или започвала. Идил вече отдавна няма, но видите ли Идил изпращал атентатори самоубийци с коли-бомби. Ха-ха-ха! Книжна пропаганда. Идил падна отдавна и СДС няма пръст в тази работа. Уби го Русия.

8

Накратко

преди 5 години

Хаха русия нали щеше да разбие за 2 месеца идил.На руснаците въобще не им е зор за идил ,целта им да не падне асад.Те и за това си стоят на по-малко на 1/3-та от Сирия.

7

Анонимен

преди 5 години

Абе май от другаде им идват помощите... сиреч союзниците.

6

наблюдател

преди 5 години

Залезът на ИД започна със стъпването на Русия в Сирия....

5

Анонимен

преди 5 години

Така...така..........с ВАШИТЕ КАМЪНИ - ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ!!!!

4

ъх

преди 5 години

Американците от месеци, месеци оставиха едно съвсем малко парче за терористите за да имат повод да стоян непоканени.

3

Mdaa..

преди 5 години

Идил от давна не е в крепостта си. Това е *** PR.. те са вече между нас . Третата вълна е тук :)

2

А бе

преди 5 години

Нали още миналата седмица обявиха победа над ИД,к'во стана?Впрочем,Обама твърдеше,че битката с ИД щяла да продължи 10 години!И си бомбеха американците,и ИД си стоеше непокътната.Само че в един момент Русия се намеси и нещата се раздвижиха!САЩ тогава реагираха като ужилени-плановете за заграбване на сирийския нефт тръгнаха към провал и се наложи да действат не само на думи...

1

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно бе ! Американците ще си ги приберат всичките от ИДИЛ - що пари пръснаха за обучение и екипировка , няма да ги изоставят ей така !