470

До 514

преди 5 години

Ти си луд

469

привет от Германия

преди 5 години

Този рубладжийски гьотверен може ли да обясни защо "братушките" чакаха 500 г. преди да се решат да "освобождават" България ?! През тези 500 г. докато българите робуваха на турците ,руснаците имаха 10 спечелени войни над Османската империя и нито един път не поставиха условие пред турците да освободят българските земи! Това ли са вашите братушки ?! Освобождават ви когато имат интерес ! А голяма част от територията на България братушките я дадоха на Румъния ,Сърбия , Гърция и Македония !

468

привет от Германия

преди 5 години

Националистът постави и въпроса за обучението на българските ученици, защото "в момента имаме учебници, в които нашите деца учат, че българи и турци живеели заедно, пеели, танцували и се черпели с баклава по време на празниците".............Абе този иззрод от Марс ли пада бе ?! Аз винаги съм празнувал празници заедно с българи ,турци ,роми ,винаги сме си честитили празниците! Чувам ,че бил голям скандалджия , жалко че нямам късмет пред мен да вдигне скандал ,че да му забия 2 крошета в тиквата

467

привет от Германия

преди 5 години

Тези рубладжии руски *** ,които избиха над 30 000 невинни българи по заповед на Кремъл и измъчиха милиони българи по лагерите и затворите да си вдигат чукалата и да заминават в руската *** ! Мръсни национални предатели ,изменници на родината !

466

Анонимен

преди 5 години

До 514. След като сме живели по турско по-добре и сме учили в Сорбоната най-добре ще е вместо да се пазарим с руснаците за газ, да се примолим на Ердоган да ни прибере отново. Ще имаме къщи, ще учим във Франция. Така ние ще си носим ***, а какво ще правят руснаците след Путин направо не ми се мисли.

465

жаль

преди 5 години

Явно положението в Русия е много тежко. Виждаме от нямането си руснаците са отделили за да платят на няколко сидеровчета за тази акция. И като знаем колко са несериозни, можем лесно да предположим че някои са взели парите и без да изчакат днимките бързо бързо са си намерили работа.

464

Тъй де

преди 5 години

Александър е отменил крепостното право в Русия и затова е наречен освободител.Той не е освобождавал българите, защото те са били свободни по това време. Имали са земя, къщи. Учили са в Сорбоната.А руските мужици оставени на свобода са му се молели на колене да върне крепостничеството защото не са знаели как да ползват свободата си.Това положение се е запазило и до днес в Русия. Ако умре Путин ще останат като малки сирачета. Затова рейтинга му е толкова голям.

463

защо?

преди 5 години

Драги съфорумци:Прави ли ви впечатление ча трият русофил истия, а русофили оставят.

462

Анонимен

преди 5 години

Сидеров що е на свобода , като е престъпник

461

Евреино Мерзък !!!

преди 5 години

"Аз нямам притеснения да съм на фронтовата линия с флагмана на световния фашизъм - Просия."кой те спира бе твар безродна - заминавай за Украйна и се запиши доброволец в някоя от бандите на Порошенко евреина Борис 3-ти и той си мислеше че ще изпрати Българите срещу Русия - остана с пръст отзад, и новия ви световен ред ще си останете с пръст отзад !

460

пито платено

преди 5 години

Русия придобива свое право на вземане по чл. 8 от Санстефанския договор, узаконено по чл. 22 от Берлинския договор. Така възниква българският окупацинен дълг. Русофилите така и не са обяснили и до днес защо дългът ни е окупационен в руските и международните документи, а не освободителен например.Или в мерни единици 32,4 тона злато.

459

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам притеснения да съм на фронтовата линия с флагмана на световния фашизъм - Просия.

458

Анонимен

преди 5 години

Волене,ами като мислиш така защо още крепиш това правителство.Вече не ти вярваме,Волене.

457

Евреино Мерзък !!!

преди 5 години

До ЕВРОАТЛАНТИКкакво си проектирал бе пицоносецо жалък седиш тук и торлявиш за 20-30 Сороски шекела на денжалка безродна твар - това си ти !

456

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

491 ЕЙ НА ТВА МУ СЕ ВИКА КОМУНИСТДРУГАРЮ ТИ ПО ТИЯ ОБЕКТИ НЕ СТЪПВАЛА АЗ СЪМ ГИ ПРЕ-ПРОЕКТИРАЛ ВСИЧКИТЕ БЕЗ АЕЦ-а И КРЕМИКОВЦИ,КОЙТО НЯМАШЕ ЕДИН РУСКИ БОЛТ В НЕГО(НЕГО САМО ЧАСТИЧНО МУ ОПРАВЯХ БАТАКА, КОЙТО СЕ ОКАЗА НЕПОПРАВИМ) И БЕШЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАМЪРСИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА !И НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ СЪМ....

455

Анонимен

преди 5 години

Не ми трябва 120 000 армия с цената на изходни визи, ангария по бригади и насилствени манифестации. Вече 30 години армията е на 1/4, ракети няма и с комшиите сме в нормални отношения.

454

Евреино Мерзък !!!

преди 5 години

До ЕВРОАТЛАНТИК"Русия ляла кръв за БЪЛГАРСКО ЗЛАТО"а вайс-президента от JP Morgan (еврейска инвестиционна банка) Милен Велчев изнесе 120 тона Българско злато в Англия от където никога повече няма да го видим !!!по време на лошия комунизъм Българското злато беше в БНБ а не в Москва !!!СМЪРТ НА САЩ - СВОБОДА СА БЪЛГАРИЯ

453

до анонимен

преди 5 години

Волене, Волене, нато ги говориш тия работи, защо си мислиш, че някой ти вярва.----------Ами това е факт, бе младежо!!!!!Ние се явяваме "логистичен плацдарм" в случай на война на НАТО срещу Русия!В това няма нищо тайно или секретно - знаят го и нашите воени, знаят го и руските воени!Иначе за какво сме им в НАТО!?

452

Евреино Мерзък !!!

преди 5 години

До Анонимен"Заради тези боклучави подаяния 45 години живяхме в затвор"а сега в какво живеем !!!???този средновековен кошмар който наричате "демокрация" това ли е по-добрепо време на "лошия" комунизъм имахме не 120 000 армия а 280 000 армия !произвеждахме, танкове, ракети, хеликоптери, кораби ....сега плащаме МИЛИАРДИ ДОЛАРИ на Американските гадове а армията ни се събира на средно голям футболен стадион барабар с техниката !!!

451

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

До Анонимен 492ПОДКРЕПЯМ---ЯВНО С МИР С ТИЯ НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ НАЛИ 492