7

Анонимен

преди 5 години

да ги предадат на Сириците или Иракчаните да ги съдят като осъдиха нашите шофьори на автовозите преди няколко години

6

Анонимен

преди 5 години

На Бангладеш, Англия и Холандия не им се щат талибани - все някой ден ще им свирнат "правоверните" да свършат "свещено дело" в името на джихада и ще погубят сумати народ покрай червивите си "идеали". Да си живеят с "идеалите" по лагерите и да не заплашват живота на хора, които с нищо не са виновни за агресията и наглостта им.

5

Анонимен

преди 5 години

В Нидерландия/Холандия/ са католици и протестанти.Тези двамцата като искат там да живеят да приемат да станат католици или протестанти и всичко е ОК.Но първо в затвор защото са били в терористична организация.Ако не,да ходят в ислямски държави и точка.

4

ЕВРОКРЕТЕНИ

преди 5 години

НЕ ТРЯБВА ДА ПУСКАТ НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ ОБРАТНОВСИЧКИТЕ СА С ЕМИГРАНТСКИ ПРОИЗХОДДА ГИ СЪДЯТ НА МЕСТО ПРИ ФАКТИТЕАКО ПРОДЪЛЖАВАТ ПО СЕГАШНИЯ ПЪТ-ДА ГИ ПРИЕМАТСКОРО ЩЕ СЕ ПОЯВИ ЧОВЕКА С МУСТАЧКИТЕ

3

Анонимен

преди 5 години

"Tрябва да ни позволите да живеем в Холандия, това е призивът на съпруга на Шамима Бегум, който сега се намира в кюрдски център за задържане в Сирия."Талибанът е толкова нагъл, защото знае какви безгръбначни амеби са лидерите на ЕС и знае, че шансовете му са големи.

2

Анонимен

преди 5 години

Да помоли краля на Саудитска Арабия да ги прибере.

1

Валентин

преди 5 години

да *** гнидите