10

Discovery

преди 5 години

Тука спора е не дали Кардиф ще плати на Нант... те искат не искат ще им платят, спора е дали застрахователя ще плати на Кардиф, защото ако пилота е нямал лиценз застраховката отпада. Нещо като условията в гаранцията, ако определени условия не са изпълнени, нема кинти тва е!!!

9

Хахахахахаха

преди 5 години

ДоКардиф е Английски клуб???а аз толкова години си мислех че не еА кардифските въглища откъде мислиш, че са, от Марс??? Все пак в Англия е построена първата парна машина (Джеймс Ват) и първият парен локомотив.

8

бай ганю

преди 5 години

Кардиф е Английски клуб???а аз толкова години си мислех че не е

7

Анонимен

преди 5 години

Към момена на полета на Сала, той е бил вече "собственост" на Кардиф....така, че независимо от случилото се, Кардиф дължи парите на Нант.

6

До 3

преди 5 години

Глупповат си. Пишеш, че Сала сам е организирал транспорта си, но той вече е бил собственост на Кардиф и в очите на закона, Кардиф са замесени, дори не пряко, в транспорта му до базата си. Кардиф са отговорни и ще платят всичко до стотинка ;)

5

Анонимен

преди 5 години

3) В такива договори се включват всякакви клаузи една от които е че ако нещо се случи с него след подписване на договора за продажба от Кардиф, те дължат сумата на Нант. Той разбира се е бил застрахован освен ако Кардиф не са толкова глупави и застрахователя ще плати - тва не е България където законите са само за бедните. Друг е въпроса как застрахователя ще си вземе парите от транспортната фирма която най-вероятно ще бъде обявена в несъстоятелност. Нант ще си вземат парите, но ще ги мотаят.....

4

Легендата

преди 5 години

Англичаните се чудят как да не платят.

3

Кашкавала

преди 5 години

Сала сам е организирал транспорта с агента си...Клуба купувач не е виновен и няма да плати нищо...

2

Анонимен

преди 5 години

Кардиф трябва да платят - транспорта е бил организиран от един от техните футболисти тоест от тяхната организация. В цената на футболиста не се включва доставката, тя е за сметка на Кардиф или Сала, Нант нямат нищо общо с това и следователно трябва да си получат парите от продажбата.

1

Изводът

преди 5 години

Евтинкото ... (летене, облекло и всичко останало) накрая ВИНАГИ излиза по-скъпо.Рокфелер: не съм толкова богат, че да си купувам.евтини неща.Руска поговорка: скупой платит дважды.