10

МИТ

преди 5 години

До Бай ГаньоБратя Галеви на се на територията на Европейския съюз. До Анонимен 2В България не е извършил престъпление.След получен сигнал по споменатите механизми е задържан и предстои да бъде екстрадиран в държавата, в която е обвиняем за извършени престъпления. Кое не е ясно?

9

Помнещ

преди 5 години

В някои разграбени държави ,ако не си наясно младеж,мафиотите от голям ранг ставаха Главни секретари до момента ,в който криминалните им досиета ставаха чисти,като изворна вода.

8

Анонимен

преди 5 години

Той и шафьорина на мето не е безобиден, но защо не е в затвора, никой не може да каже.

7

V

преди 5 години

МВРту на времето разправяше слухове че еди кой си щял да бяга на запад при имериялистите ,а сега пускат слухове че щял да бяга във Венецуела .Истината в че Венецуела е в другата посока .Освен това тоя е ходил многократно в латинска Америка и ако искаше щеше да си остане там . МВРту на герб никога няма да стане полиция .Тва си е милиция на герб .

6

А българските

преди 5 години

Наркобосове кога? Или те не са интересни на МВР - Мето.

5

Анонимен

преди 5 години

силата на европейските механизми за противодействие на престъпността не действат за БРАТЯ ГАЛЕВИ--------и още знайни и незнайни воини, пардон, прстъпници като плеядата мекерета, укрили се в южна Африка.

4

Анонимен

преди 5 години

Сигурно от Испания са им пратили точния адрес на издирвания във Варна и нашите велики ченгета е трябвало просто да отидат да го арестуват. Не виждам кой знае какъв голям повод за гордост е това.

3

Анонимен

преди 5 години

Хей мафиозите как си се познават!

2

Анонимен

преди 5 години

Тод крупен наркографикант колко ли години си е живял необезпокояван тука, да се угои с 50 кила,а сигурно и брада е имал,че родната милиция не може да го познае!Сега се е намесила Силата ...иначе върви го търси поне още 10 години!Пък може да е авер на Мутрата,за това да не са го закачали!

1

Бай Ганьо

преди 5 години

силата на европейските механизми за противодействие на престъпността не действат за БРАТЯ ГАЛЕВИ