44

Анонимен

преди 5 години

Kakvi bulgarski flagove razvjavate sled kato Bulgaria otnovo e porobena blagodarenie na predateli-polititsi koito ja prodadoha za vlest i pari !!

43

Анонимен

преди 5 години

Fake news. Neka da si sravnim danacite i taksite predi 1878 g i sega....

42

10

преди 5 години

Мене знамене ме *** !Стар лаф .

41

Анонимен

преди 5 години

ако нямаше 3.3.1878 щеше да гледаш 6 септември през феса на дядо си!

40

Анонимен

преди 5 години

За мен, най-истинския празник на всички Българи е 6 Септември.Трябва да създадем народно движение за установяване на истинския празник на българите.

39

Анонимен

преди 5 години

Грешка! Русия не искаше създаването на България, а на Задунайска губерния. Но великите сили им объркаха сметките.

38

Анонимен

преди 5 години

До 37..........свободна България?! ................колкото да сучеш мед от спукан цирей!

37

до 36

преди 5 години

Русия ни помогна да си върнем България. А великите сили ни орязаха територията.

36

до 36

преди 5 години

Ако не беше Русия, не щяхме да бъдем свободна България.

35

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха Великите сили сега щяхме да бъдем просто една руска губерния.

34

1 продължение

преди 5 години

........като на едната червена лента е изписано:Самара Болгарскому народу вь 1876 году.Върху една от сините ленти има надпис: Да воскреснеть Богь и разтучаться враги его.

33

1

преди 5 години

Самарското знаме (превърнало се в един от символите на българското опълчение и на българската бойна слава) е изработено по инициатива на жителите на гр. Самара като израз на тяхната морална подкрепа за справедливата борба на българите. На лицевата страна е избродиран образът на Иверската света Богородица, а на обратната страна сенамират ликовете на светите Кирил и Методий.Към дръжката на знамето са прикачени две червени и две сини ленти,като на едната червена лента е изписано:

32

Ник

преди 5 години

Най - Великият ден за България.На този ден няма място за разделение на русофили и русофоби .На този ден България възкръсна накартата на света,след 500 години търско робство. Никой не може да заличи кръвта на загиналите руски и български войнизагинали за свободата на България.Бог да благослови Русия .Бог да благослови България навеки.

31

Анонимен

преди 5 години

Заради сънуващите народен съд охладнях към рускините. Към руснаците никога не съм изпитвал особени чуства.

30

до 27 за 3 март

преди 5 години

Ти защо пък искаш да махат 3 март като празник?? Ние българите сякаш имаме 1 милион празници. Като изключиш Коледа,Великден, Нова Година ( празнувани от всички християни), ни остават само 3 март,6 септември и да 22 септември. В България не стига,че нямаме празници,ами ги и отработваме. И да смятам,че 3 март си е празник,защото да се отървеш от 500 години турско иго малко ли е??? Даже смятам,че трябва да се празнува и Освобождението ни от 200 годишното гръцко иго.

29

Анонимен

преди 5 години

ХЕЙ РУСКИ БЛЯТОВЕ ЗАМИНАВАЙТЕ СИ ЗА РУСИЯ

28

до сънливия кошмар

преди 5 години

До сънливия,ти си кошмара на днешна България.Такива като теб са в парламента,хубаво ще е да те наредим до тяхдо стената..... за справедлив народен Кьовешевски съд!

27

Анонимен

преди 5 години

Против днешния празник пишат само черните овце, но такива има във всяко общество. А и нашите все пак са на грантове към Козяк! Трябва да си ги заработят че има криза сега и нови долари нема , американското правителство е в криза.

26

3 МАРТ ...

преди 5 години

трябва да бъде ЗАМЕНЕН С 22 СЕПТЕМВРИ!Това е чисто българският ден! Съединението е една от много чисто български дати, без чужд привкус, изкована САМОСТОЯТЕЛНО !3 март повече разделя, докато 22 септември - обединява!Сменете празника!

25

До До сън

преди 5 години

Ако се сбъдне съня му да не се окажеш в редицата на жълтите павета!На народа му писна от мекерета като тебе продажник