25

Анонимен

преди 5 години

Ама ако беше няков здраво биче, дето с един в мусурта щеш да препарира , сега щеше да е затвора, нали? Едно приятелче, охрана, бивш борец, беше нападнат от едни такива. 6 месеца лежа в затвора, заедно с 1 година проба я, защото ударил първия в гърлото, след това така го спънал, че оня си паднал на глава с цяшат си тежест. Разкъсана трахея и комоциа. Ама се оказа, че лекето било на 17. Нищо, че били трим на един, а въпросното леле имало нож. Е питам, тва какво е?

24

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюНе е точно така. За всичко има причини.У нас не само днес, но и преди, все "деца" от едно и също малцинство пребиват, убиват, изнасилват. Според техните критерии, на 12 г. вече не са деца, а мъже и жени, годни да живеят на семейни начала и да създават потомство.

23

бай ганю

преди 5 години

каква е разликата между деца от малцинството да пребият друг от мнозинството и деца от мнозинството да пребият някого от мнозинството?разликата е във воя който ще нададе обществото

22

Кина

преди 5 години

За подобни деяния няма детска възраст ! Без значение етноса и причините за ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО !

21

Анонимен

преди 5 години

Нашенецът търпи,търпи,че като му писне...и млъкне! Е няма по света подобен ***!

20

Пешо

преди 5 години

До кога ще търпиме? Блудстват, убиват, крадът. Някога все трябва да прелее чашата.

19

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Три момчета - на 13, на 15 и 16 години или три РОМЧЕТА, че разликата е голЕма?!

18

Анонимен

преди 5 години

Берем плодовете от десет годишното управление на ГЕРБ, ромите ги защитават НПО, БХК, и ГЕРБ. Българите са подложени на геноцид от страна на управляващите, на изборите да смачкаме злото ГЕРБ.

17

Ако на тези ромчета

преди 5 години

времето беше ангажирано с нещо полезно, това нямаше да се случи.Ако тези ромчета не бяха здрави и физически яки - тоест добре хранени - това нямаше да се случи.Ако тези ромчета бяха чули и видели, че наказанията за такова деяние са страшни, а после бъдещето им ще е полугладно и безправно - това нямаше да се случи.Но те са хрантутени с надбавки и отдавна са узнали, че за безобразията им у нас тежка санкция няма.Апропо, родителите им някога платили ли са някакви данъци? А трудов стаж имат ли?

16

Анонимен

преди 5 години

Тия вероятно са от квотата на Ценко Чоков и вършат отмъщения.

15

До Тайна Майна

преди 5 години

Преди повече от 20 г. по същата причина в Столипиново прибираща се от училище гимназистка бе пребита до смърт посред бял ден, на улицата. И тогава убийците бяха млади роми, които след задържането им бяха дали такова обяснение - нямало какво да правят и решили за развлечение да набият някого.Това беше една от причините, поради които 800 етнически българи, живеещи в този район бяха помолили президент Жельо да им помогне да се преместят другаде. Той отказа пред ТV-камерите. Оттогава го зачеркнах.

14

Додо

преди 5 години

Дано сме живи да дочакаме да дойде един политик, който да предложи либерализиране на режима за притежание и носене на огнестрелно оръжие с цел самоотбрана.

13

Тайна майна

преди 5 години

Всъщност мъжът е прибит от 3 ромчета и в болницата в Плевен отказват да го приемат и го връщат обратно в болницата в Бяла Слатина където повечето доктори и сестри са пияни и некадърни. Жалко за човека който всъщност е много дружелюбен и на никой никога не е правил проблеми. Ромите са нямали какво да правят и за това са решили да го прибият.

12

Анонимен

преди 5 години

Браво бре, като са от етноса са ромчета, като не са само тинейджъри без етнос....

11

Аз

преди 5 години

Аз съм ром и се гордея с това. Каквото и престъпление да направля, Sорос винали е зад гърба ми. А на вас българите дупе да ви е яко. Ние ще ставаме все повече.

10

Анонимен

преди 5 години

Идва бодра смяна, ще участва в изборите и ще спечели.

9

Marie Claire

преди 5 години

Мангото знае, че ще го тикнат в затвора за нанасяне на умишлена телесна повреда, затова си учи необразованите недоносчета малолетни да ходят да крадат и да бият. Но ще дойде денят на Страшния съд и големия казан...

8

Анонимен

преди 5 години

На ви БСП!Галиче е червено, а тези комунистчета - изpoдчeтa! Във форума са безброй!

7

Бай Иван

преди 5 години

Демокрацията се развива с добри темпове, ...... правят каквото си искат както винаги ;) !!!

6

Активист на БКП

преди 5 години

Пускате Цоко Чоков и настава ред и спокойствие ! Иначе *** ще продължат да тормозят селото !!!