9

до 3

преди 5 години

Точно там е проблема. Когато в комисията се гласува 50+1 тогава две партии могат да обявят всички конкурентни бюлетини за недействителни, и само те да имат представители - дупедати. Не помните ли избора на Плевналиев с 1000 променени протокола. Пак ли искате същото.

8

ognyanz

преди 5 години

До спокойствие: Да, а ако изобщо нямаше парламент, спокойствието щеше да бъде пълно. Но демокрацията си има цена и не е дадена веднъж завинаги. А до "Байфидан": Да, бороят се, и това е неудобство за ГЕРБ - създава проблеми при фалшифицирането. И ето какво измислиха с промените: "решенията в комисиите да се вземат с обикновено мнозинство - 50% плус един глас". А досега се искаха две трети от гласовет И, на практика, управляващите си одобрават сами, а опозицията да си протестира колкото си иска.

7

спокойствие

преди 5 години

колко приятно спокойно стана последните дни, след като кресливата компания на Нинова се изниза от парламента и заглъхна!

6

Ха-ха

преди 5 години

На кой му пука за евроизборите, освен на Станишко и Барека. Те са нашето лице м Европарламента.

5

гост

преди 5 години

само едно няма кой да каже за КАКВО СЕ ГЛАСУВА? колко трябва да си *** за я.НЯМА ЕС няма епда гласуваш за нещо което го нямааа няма ЕС няма ЕП, има индивиди които се хранят на ваш ГРЪБ

4

Хахахааааа.

преди 5 години

По правото на по--силния в Парламента, бе....!!!!САМО ГЕРБ И ДЕМОКРАЦИЯТА!КРУШОВСКАТА КРАВА ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО!

3

Байфидан

преди 5 години

И на двамата да ви кажа, че бюлетините се броят от представители на всички партии в съответната комисия и в присъствието на застъпници, наблюдатели, журналисти. Пише се протокол в три еднакви екземпляра и се правят копия за всеки, който иска. Така че внушенията ви са тъ.пи и не хващат дикиш.

2

Крумов

преди 5 години

Как кои бе Чарли-ми герб.

1

чарли

преди 5 години

Не е важно как гласуваш,важно е кой брой бюлетините !