13

Да живее революцията

преди 5 години

Да живее Революционна Франция!!!

12

Dedo

преди 5 години

Е, като го избираха не мислиха....макарона си бе избранника и пионката на богатите, но всички мислиха, че това са само конспирации. Ся да гонят дивото, поне французите го могат. Виж тъпанаристанеца ще продължава да клеца до *** га *** и да си мисли, че му се подобрява живота.... Да сте живи и здрави тъпанаристанци, празДнувайте днеска, а утре дружно до клозетите за поредната порция от боко ***.

11

Анонимен

преди 5 години

Израждането на капитализма - богатите за да са още по-богати мъкнат колониални същества с вид на лаййна и света става едно колониално блато. Нормалните права на хората стават само за богоизбрани, а останалите се омешват с примитивни, за да им се подбие всичко. Не случайно изпражненията са с кафяв цвят.

10

Анонимен

преди 5 години

15 % за Жиле Жун на изборите. Трета по сила партия, пардон народно движение.Такива са прогнозите за сега.

9

V

преди 5 години

В Европа отдавна трябваше да има промени .Брюкселската бастилия трябва да падне. Обществените разходи да се контролират ,а не народа да плаща все . Стига тарикати в Европа . Всеки да си плаща . А не ,,спечелих,, европроект да е като спечелих от тотото .

8

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Милиони, се- шетат, по- света,...Без- документ, дорй- родилен....

7

Анонимен

преди 5 години

Горките бедни французи...

6

Да видим!

преди 5 години

Да видим какво ще се направят на евроизборите - това ще е показателно за тяхното влияние в обществото, аз лично им пожелавам успех, защото това е работещата средна класа, издържаща и богатите и маргиналите!

5

Вела Пеева

преди 5 години

Жълтите жилетки се оказват червени барети. Възражда се Коминтерна .

4

Анонимен

преди 5 години

А у нас, овцете ги стрижат ежечасно. Те си блеят и затъват все по-дълбоко в ***, ПРИТЕЖАВАНА от светата троица на пожарникаря, биснесмена и прокурора.

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на франсетата!

2

анонимен

преди 5 години

ми така е тоя строй богатите по богати бедните по бедни откакто влязоха в Европейския съюз коя държава не е в триза само Германия другите всичко е в криза

1

Анонимен

преди 5 години

Жълтите жилетки ги пишете, а протестите в Бг не ги отразявахте или публикувахте статии с омаловажаваща протеста информация.