494

Анонимен

преди 5 години

До Баба Труфка от КаспиИ кой каза, че така трябва? И какъв е родния език на генералния секретар на НАТО, а на какъв говори?

493

Баба Труфка от Каспи

преди 5 години

Може в биографията да си написал,че владееш много езици, но си длъжен като президент да говориш на български език. На официални срещи така е прието. Другото е самохвалство и самоизтъкване в очите на колегите му пенсионери от президенството. Добре че я нямаше къдравата вице, че току виж се хвърлила в краката на генералният секретар на НАТО. За това, че владее руски сме сигурни, защото миналата година така го кастри руският патриарх и срещата беше без български журналисти и преводачи.

492

Баба Труфка от Каспи

преди 5 години

Може в биографията да си написал,че владееш много езици, но си длъжен като президент да говориш на български език. На официални срещи така е прието. Другото е самохвалство и самоизтъкване в очите на колегите му пенсионери от президенството. Добре че нямаше и къдравата вице, че виж се хвърлила в краката на генералният секретар на НАТО.

491

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия 523 Два мандата,жълтозъбият Седефчов,Първанов,да не би,да знаеше английски?Дори руски не говореше добре.

490

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен527 Никой не е срещу английския,а срещу протокола,който льотчикът не спазва.Нискочелият Първанов,да не би,да знаеше английски?

489

Анонимен

преди 5 години

Втория език в България, трябва да е английски, особенно в големите градове.

488

Тео

преди 5 години

До привет от ГерманияАко се запознаете с биографията на Радев ще разберете, че знае Немски, Руски и Английски. Което е абсолютно нормално, с оглед на това че е учил както в Русия така и в САЩ. Колкото до "патреотите", честит им празник, но това е наистина жалко!

487

Rock of ages

преди 5 години

Ами Йенс Столтенберг да беше говорил на Норвежки тогава, по логиката на НФСБ :)))

486

Истински пенсионер

преди 5 години

Чак пък Радев да е генерал-летец , по скоро пенсионер и то по собствено желание! Явно Радев вече не се чувствал на необходимото ниво да продължи да е генерал-летец !

485

привет от Германия

преди 5 години

Браво на Радев , начетен човек ,английски знае ,вероятно и руски знае !А Ердоган заваллията сигурно от четене на Корана не му е останало време да научи 10 елементарни изречения на чужд език ?! Някой да е чевал Ердоган да каже 2 изречения на английски език когато е на посещение в чужбина ?! Аз лично не съм чувал !

484

Анонимен

преди 5 години

Безгръбначно,руско ***.Срамуваме се от Румен Радев.Венаги "намира момент",в който да опетни България,"нашият" президент.Докато той се "изявява"жена му хвърчи из софийските улици,пред глава,да си купува рокли.

483

Отговор

преди 5 години

До ИСТИНАТА 507 Прав си. Английския е световен език и долара световна валута.

482

Позитано 20

преди 5 години

До Иван 505 То па Корделка е една гражданка с перфектна дикция ,изкарала детството си в с. Крушовица с радиоточката на прозореца и Изкарай Гано ***. Като ходи често в Америка при сина си , дали говори английски ?

481

Azz

преди 5 години

Така наречените путреоти не могат и с българския да се оправят...тръгнали да съдят...

480

ДА

преди 5 години

До Анонимен"Нивото му е не повече от В1, тоест не работно.Може да се оправя като турист и толкова." Това може да бъде написано само от *** човек!Нивото на един генерал-летец е на нивото на всички летци!С "туристически" английски,няма как да разбираш командите от кулата!

479

666

преди 5 години

ББ знае английски,немски ,френски ,мандарин , японски , корейски вкл. и севернокорейски,пущу и още няколко езика ,заедно с диалектните им форми , обаче е умен и не се издава , а вие мислите ,че е ***

478

Анонимен

преди 5 години

Генералчето е учило и знае, за разлика от тиквуна, и например евродепутата Бареков. Единият е френско говорящ,а на другият английският език е под нивото и на начинаещ . Трагедията е, че много са като евродепутатчето с английският език ,и за това Европарламентът направи някои изменения!

477

До “ Не се бъркайте”

преди 5 години

Човекът е учил и доказал, че е генерал! Такива звания ти оставят за цял живот, когато се пенсионираш се добавка еднобивш, но пак си оставя такъв ! Хора, четете и се просвещавайте, да се образоваш, независимо от възрастта си, е положително мислене! Не живейте в тъмнина само!

476

Анонимен

преди 5 години

Има достатъчно клипове с опити на Радев да говори английски. Нивото му е не повече от В1, тоест не работно. Може да се оправя като турист и толкова. Или да прояви елементарна учтивост към високия си гост.

475

Не се бъркайте

преди 5 години

Радев вече не е генерал от НАТО за какъвто се представя а пенсионер ! Не е генерал а пенсионер и си взима пенсия !