21

Анонимен

преди 5 години

Децата няма нужда да бъдат тровени с цитати, подобно на пишещия по-надолу папагал, който и сам не може да каже това, което пише, на достъпен език и то това е трика - да се правиш на близо до Него!Децата нямат работа с църквата, нито тя в училище! Когато пораснат, сами да преценят ще вярват ли, на кого, на какво и т.н.Крясъците на пишещия с "църковни" думи са символ на лошо възпитание и никаква допирна точка с благостта на вярващия.

20

Ганю Крадецу

преди 5 години

Не вярвам на измислени и недоказани неща.

19

ПРОСТО, ЯСНО

преди 5 години

До Поп киро контрабандаКирчо човекът е вииид животно (гл.Дарвин:"ПРОИЗХОД НА ВИДОВЕТЕ")и се нуждае от секс-от тук е разликата:1/ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВИЕ-свещениците имат жени-имат кого да еб....т2/КАТОЛИЦИЗЪМ =БЕЗБРАЧИЕ-Свещениците нямат жени,няма кого да еб...т- та който попадне го отнася.ТАКА ВЪРВИ СВЕТА КИРЧО

18

Анонимен

преди 5 години

Те са си избрали да са католици. Не съм ги карал аз да стават такива.

17

Бай Иван

преди 5 години

Всяка религия е простотия, абсолютно ненужна за съвременните общества ;)!!!

16

Сър Артър Кларк

преди 5 години

"Най-голямата трагедия в цялата човешка история е е заграбването на нравствеността чрез религията."

15

Анонимен

преди 5 години

До Поп киро контрабандаПопе, ти успя да с вместиш в темата и ще си получиш сребърниците от твоите хора. Май и ти като си бил малък си Ибн ал Ибан.Ако ми паднеш, ще ти оскубя брадата косъм по косъм!

14

стефчо

преди 5 години

Най-голямата простотия на света е религията,банда тарикати влачат дивиденти и крадат като за последно защото има овце дето си мислят че Бог гледал отгоре. Смях ,смях и пак смях...

13

Поп киро контрабанда

преди 5 години

Те пък руските православни свещеници са едни праведни, едни скромни. И хич не се изкушават от земните блага.

12

Анонимен

преди 5 години

умнико я кажи нещо за евангелията които умишлено са изключени от съвременната библия

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНИ иоще нещо, ***!Света Мария Магдалина НЕ е била блудница! Тя НЕ е била и жена/ съпруга на Господ Бог Иисус Христос! Тя НЯМАЛА нито мъж, нито деца!Господ Бог Иисус Христо Е НЯМАЛ жена и деца, защото Той, бидейки Богочовек е девствен и е чиста и свята Личност!Света Мария Магдалина, почитана справедливо от Църквата като светица и Равноапостолна, е била ревностна ученичка на Спасителя! Проповядвала е Христова Вяра в езическия Рим! Тя е била поканена от император Тиберий!

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНРимо- католиците ОТПАДАТ от Едната, Свята, Съборна и Апостолска , Христова Православна Църква през 1054г!В историята на Светата Православна Църква има БЕЗБРАЧНИ Епископи , монаси ; а брачните Богослужители са презвитерите - те НЕ могат да бъдат епископи и монаси.

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН" НИКЪДЕ ХРИСТОС НЕ Е КАЗАЛ ИЛИ ИСТИНСКИТЕ МУ УЧЕНИЦИ НЕ СА НАПИСАЛИ , ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЖЕНИШ!!! "В Свещеното Писание (Светата Библия), най-вече в Новия Завет, и в историята на Светата Христова Православна Църква, има примери на ЖЕНЕНИ и на НЕЖЕНЕНИ Божии служители. Светите Апостоли са били безбрачни и без деца, защото те са знаели, че девствената чистота и целомъдрие е ПОВЕЧЕ от брачния живот,; и те, които са чисти телом и духом , са благословили християните да имат брак и деца

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН" ХРИСТОС ВЕРОЯТНО ДАЖЕ Е ИМАЛ И ЖЕНА ! ЖЕНА ЗА МНОГО МЪЖЕ НО ЖЕНА! " ТОВА, КОЕТО СИ НАПИСЛА / НАДРАСКАЛ Е ГН.У.СНА И ПРОКЛЕТА ЕРЕС И ЛЪЖА!!!!Господ Бог и Спасител Иисус Христос е Пречист, Безгрешен ( БЕЗ грях); Той и Пречистата Му Майка Пресвета Богородица и Дева Мария , както и свети Йоан Предтеча са девствени, святи и чисти Личности! Иисус Христос и Пресвета Богородица и Дева Мария са образци на висока ДЕВСТВЕНА чистота и целомъдрие!Иисус Христос НЯМА жена и деца!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Някои са още по-зле .Ходжите ги съсипват от мандръсане .Затова се молят надупени.

6

Анонимен

преди 5 години

Тук цял народ ни насилват политиците...

5

Западна джендария!

преди 5 години

Всичко на Запад е ..растия, която искат да пръснат и на изток, затова пускат брошури по училищата! Даже и нормални момчета католиците превръщат в ***, ето факт " "Веднъж отецът ме покани в дома си и ме попита дали искам да се изкъпя. Съгласих се, защото вкъщи нямахме дори течаща вода. Но веднага се почувствах много неприятно, защото свещеникът започна да ме къпе. А после ме принуди към орален секс".

4

ПроСоТо

преди 5 години

католицизма е Сатанинско "изобретение".Само забележете в какъв РАЗКОШ битуват "светите отци" и то под РАЗПЯТИЕТО на Исус,който казва:-"Ако имаш две ризи,дай едната на ближния си".....изобщо,Божия Промисъл,появил се като "Исус от Витлеем",беше грубо ИЗВРАТЕН от извратените.Същите извратеняци най-коварно го превърнаха в религия и така ликвидираха Посланията Му..Заплашиха "миряните" с "вечния огън в Ада" така,както сега ни плашат с "опасността от Русия".."И НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО"

3

АнонимеН

преди 5 години

НИКЪДЕ ХРИСТОС НЕ Е КАЗАЛ ИЛИ ИСТИНСКИТЕ МУ УЧЕНИЦИ НЕ СА НАПИСАЛИ , ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЖЕНИШ!!!ХРИСТОС ВЕРОЯТНО ДАЖЕ Е ИМАЛ И ЖЕНА ! ЖЕНА ЗА МНОГО МЪЖЕ НО ЖЕНА!КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА Е ВЪВЕЛА СОБСТВЕНИ ИЗМИСЛЕНИ ПРАВИЛА С ТОВА ДА НЕ СЕ ЖЕНЯТ И ТОВА Я ПРАВИ ЧИСТА СЕКТА!

2

Анонимен

преди 5 години

Трябвас каски.Две каски. Предохранителни мерки. Че другото не е весело Охрана на труда.