41

Анонимен

преди 5 години

Имат пари ще купят гласове с продадените Паспорти

40

Анонимен

преди 5 години

ДСБ ЩЕ ВИ ОТВЕЕ КАТО Ф16,МИГ21

39

Анонимен

преди 5 години

Като ви зачеша Кьовеши и ще видите европарламент и управление вие сте просто грешка!

38

Скептик

преди 5 години

Джамбазки е нагаждащ.

37

Да се знае, че

преди 5 години

Джамбазки е олицетворение на нищонеправенето и безхаберието. Никаква полза от него за оглозгания от герберастките тикви народ.

36

Анонимен

преди 5 години

Не съм симпатизант на Патриотите, но виждам българския смисъл Джамбазми да е в Европарламента. Ще гласувам за него!

35

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки е разпознаваемото и харесвано лице в Европарламента и ще обере гласовете на останалите патриоти, ако се явят отделно. Ще го духнат и валерката и беловласия руски резидент.

34

Мда

преди 5 години

Имаше около 10% вероятност Патриотите да вкарат евродепутат.Сега вероятността е 1%.Впрочем това ще предизвика люта битка-при сигурни 6 за ГЕРБ,6 за БСП и 4 за ДПС,остава 1,който трябва да бъде взет от някой от Троицата.Най-малко вероятно е това да е БСП,а за ГЕРБ и ДПС съотношението е 60:40.

33

Анонимен

преди 5 години

Партиите може да се готвят за каквото си искат, но народа решава...А така като ги гледам всичките представители, гласуването е безмислено.

32

Анонимен

преди 5 години

Всички се борят за евро заплати ,тия пари тука депутатските вече им са малко ! Нека идат , да съборят съюза .Там където са отишли от семето на бай *** ВСИЧКО СЕ Е РАЗПАДНАЛО ! Първо сега ще гледаме как се бият един друг за да вземат постове .После какво мазало ше става ... тежко им на западняците,там са свикнали да се краде по тихо .Нашите увавци ше разкатаят майката на ЕС.

31

300 спартанци-НФСБ

преди 5 години

Тези нещастници ни се качиха на гърба и си повярваха, че са нещо! НФСБ и АТАКА ще им покажем, че са политически инвалиди!

30

Анонимен

преди 5 години

Отивайте в Македония може и да вземете 50%

29

Към 15 "са"

преди 5 години

За какви 4 % бълнуваш? Тези бандити никога не са имали повече от 0,7%!!! И то барабар с купените индиански гласове!

28

Габон Вона

преди 5 години

ВМРО са измислена партия-файтон, купуваща предимно ромски гласове от гетата! Как не го е срам избрания с парите на КТБ техен уж евродепутат, да бъде в АКРЕ заедно с партията на Ердоган! Срам и позор!

27

V

преди 5 години

Въпрос към полицай : -Ако не беше полицай къв щеше да станеш ??? -Пожарникар. -А ако не беше и пожарникар ??? -Ами не знам ,ама пак нямаше да бачкам :)))

26

Анти ВМРО

преди 5 години

Тая шайка от търговци на гласове и паспорти, начело с Праслака, трябва да отиде там, където и е мястото - в затвора!

25

Не...

преди 5 години

...мога да вдяна защо тези народняци са в парламента въобще, а не в частния сектор да се учат откъде идват парите!? Също така не разбрах защо на бялата Златка все още избиратели му вярват и заблуждават така жестоко?!

24

Калтенбрунер

преди 5 години

*** не е никакъв патриот и е срам и позор да се самоназовава като такъв! Ако Левски се появиотнякъде, ще го разстреля моментално!

23

ПроСоТо

преди 5 години

нито глас за тия ***!!!!!!.."вмро","атака","нфсб" ДОКАЗАХА че са сбирщина от ИНТЕРЕСЧИИ,готови всеки момент да се извъргяг на 180 градуса!..Хора,ГЛАСУВАЙТЕ,НЕ БЪДЕТЕ ПАЦИФИСТИ, защото ако ПАК САМИ СЕ ИЗОЛИРАТЕ с ПОРАЖЕНЧЕСКОТО "от нас нищо не зависи" ,СЪЩИТЕ *** ще ви яхат "ДО ВЕКА"НИТО ГЛАС и за "ШАЙКАТА герб"!!!!!!!!!!!!!..викате:-"А за кого?" ?ПОТЪРСЕТЕ И ЩЕ НАМЕРИТЕ!

22

Анонимен

преди 5 години

Патерицити на ГЕРБ усетиха дебелия и започнаха да врякат.Ама късно ...