24

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРНа гущера като му откъснат опашката, му израства нова. Казва се регенерация. Как ли е, като му откъснат главата?По-голяма гнусотия от твоя опус отдавна не бях чел. Ти си абсолютен сбърканяк!

23

Анонимен

преди 5 години

Айне гроссе Шайссе! Тези от DW се оливат в омразата си, минават всякакви граници на нравствеността! Малко са ги били!

22

хахахаааа

преди 5 години

Това за пореден път доказва колко лъжлива медия е "дойче пърделе" и какви дезинформации съчинява!Дори пропагандата е смешна,защото те нямат понятие в действителност каква система беше соца и че беше почти съвършената система,защото държавата се грижеше за всички хора,нямаше висока престъпност,страх и дори си оставяхме вратите отключено,докато сме на някой магазин.

21

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни нагли лъжи!Просто се смях от сърце,познавам тази система и знам,че никога лекарите няма да постъпят по този начин през соца,нито хората се страхуваха,хората през соца бяха много по-свободни от хората в западна Европа,които наистина се страхуват от системата.Обикновено се запечатваха ковчези,когато гледката е непоносима за близките и за да не ги нараняват и да се измъчват психически - запечатваха ковчезите.Щом е имало запечатан ковчег и са го погребали,трябва да знаят къде е детето.

20

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Путинистите отвличат много деца в Русия и ги правят войници от тях в специални лагери далеч в Сибир.Някои от тях нямат късмета да са войници и отиват при чудовището Путин и оттам нататък не се знае какво ги прави с тях. Когато сте на екскурзия в русия не водете децата си с вас защото могат да ги отвлекат путинисти от личната преторианска гвардия съставена от отбрани людоеди.....Има легенда че Путин като стане рано сутрин,голи русокоси девици му носели делви с кръв от ихтамнети за да я пие

19

АнонимеН

преди 5 години

МНОГО ПО-ДОБРЕ РОДИТЕЛИ ГЕЙ ОТКОЛКОТО КОМУНДЕЛО АТЕИСТИ БЕЗ ГРАМ СКРУПУЛИ И СЪВЕСТ СЛУГИ НА ДЯВОЛА!

18

АнонимеН

преди 5 години

САМО ПРОЧЕТОХ ДУМАТА КОМУНИЗЪМ И ИМ ВЯРВАМ ЗА ВСИЧКО!!!!!

17

Активист на БКП

преди 5 години

В България тази практика започна след ,,демократичните,, промени през 1989година !!! Преди няколко дни в село Арда Кърджалийско се опитаха да вземат детето от майката и да го продадат в Турция ! И това стана със съдействието на селският кмет,член на ГЕРБ !

16

ууу

преди 5 години

До 748Особено последното -- ако знаеш с колко такива тъъпанари съм имал работа!

15

Гената

преди 5 години

До АнонименВ България ставаше същото, но тук няма кой да организира семействата загубили дете, нито да направи цялостно разследване. А, че тогава, и през 90-те г, крадяха бели деца се знаеше от майките, и те гледаха в болница да бъдат до децата си. Знам за такъв случай, 1992г., в София при раждане на близнаци. Родилката беше много зле, роднините се притесняваха за живота и, после едното близначе "умря" в болницата, но тялото му не беше дадено на родителите, акт за раждане и смърт не му издадоха

14

Петко

преди 5 години

До Анонимен Само,че бай Тошо казваше,че при него сме имали по три любовници и всички със собствени жилища А СЕГА ИМАТЕ ПО ТРИ ЗАЕМА И ЖИВЕЕТЕ В МИЗЕРИЯ.

13

Анонимен

преди 5 години

Още дълги години ще се разследват престъпленията на комунизма и много престъпления ще излизат на яве. Най-гадният строй който някога е съществувал.

12

Mi6osp

преди 5 години

Новина тип Една жена каза.

11

Анонимен

преди 5 години

От комунисти нищо хубаво не може да се очаква.

10

Анонимен

преди 5 години

Да погледнат в Швеция как сега отнемат децата от родителите им. В България също искат да стане така.

9

Анонимен

преди 5 години

ние българските оправихме, седнахме за германските да се кахърим

8

Анонимен

преди 5 години

До 9Ми много ясне, бе! Детету получава шанс, да стане гуем човек, ти ся хулиш...

7

Анонимен

преди 5 години

Тук пък не ги крадяха - взимаха си ей така, доброволно, дори беше чест за "благонадеждните" голтаци да си дадат кадърното дЯти в "препоръчано" от комуноидните велможи феодали. Гольовците по села и паланки се пъчеха с привилегии и с "гордостта", че дЯтито се е изучило "в чужбина" и станало "големец" - кръвнината, която комуноидите взимаха от простосмъртните и тогавашните еничари станаха днешните олигарси с куфарчетата.Да живее БКП, за да измрем ние до крак!

6

От Берлин

преди 5 години

Sorry.. ГРЕШКА... Чел съм много бързо, ама за ДВ съм бил прав...

5

От Берлин

преди 5 години

Такива неща са ставали и в България. Даже и по- брутални... Дано намерят истината! До аФтора: Защо не е посочен източникът на статията?! DW? ;]