163

Waffen SS

преди 5 години

До Waffen SS.***Грешка при изписване 1829

162

Waffen SS

преди 5 години

До двойни освободители////Одринският мирен договор от 1820 г.Договорът налага автономия на Гърция, Сърбия и Дунавските княжества Влахия и Молдова, под османски сюзеренитет и руска закрила.Унгария по това време е част Австро-унгарската империя.Малко повече знания по най-популярната история няма да ви навредят

161

двойни освободители

преди 5 години

...и двойни поробители!!!Защо Румъния,Гърция,Сърбия,Унгария и др. нямаше от какво да ги освободят?Само ние ли сме робите на балканите?

160

Анонимен

преди 5 години

До патриотТурците доброволно ни освободиха без кръв а руснаците напразно я проляха!Не за България се биха а за проливите. И до днес има у нас места дето руснак не е стъпвал. Интереса им е бил към проливите! Освободители по принуда!

159

ЦАРИГРАДСКА КОНФЕРЕН

преди 5 години

До АнонименИ ПРЕДИ ВОЙНАТА ГРАНИЦИТЕ И ЕКЗАРХИЯТА И ДЪРЖАВНОСТТА НИ ГИ ДАВА ТУРЦИЯ!СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ НАРОДА НИ, ВИЕ ПЛАТЕНИ ИСТОРИЦИ!!! АХ ТЕЗИ ПРОЛИВИ????СТРУВАШЕ ЛИ СИ ТОЛКАВА МЛАДИ ЖЕРТВИ С ЛУДИ ГЛАВИ? ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ВЛАСТ!

158

Дядо Петър

преди 5 години

Ако се интересувате от житието и битието на Лилипут 2, когото ще посрещаме утре, може да гледате или да си свалите филмчето "Он вам не Димон".Приятно гледане.

157

Waffen SS

преди 5 години

До патриот*//А Брест-Литовският мирен договор ,какво общо има с Руско-Турската Освободителна война,която е 40 години по-рано ,а???А след това Беларус,Украйна,Грузия и Армения в периода 1922-1923 година се отзовават в СССР.А пък Литва,Латвия и Естония чакат до 1940 г да се присъединят,а част от Полша се присъединява още през септември 1939г.Мд-а-а

156

патриот

преди 5 години

Честит 3-и март 1918г.На 3 март 1918 г. Русия е принудена да подпише най-унизителния мирен договор в историята си Брест-Литовския мирен договор.С този договор от лапите на руския империализъм се откопчват и получават независимост Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Беларус, Украйна, Грузия и Армения.

155

Анонимен

преди 5 години

На нас паметниците ни напомнят за изгубената свобода!ОСВОБОДИХА НИ ОТ СВОБОДАТА И ЗАТРИХА ЛЕВСКИ!!~!

154

Анонимен

преди 5 години

До Кой ни ограбваРусия! - новата ни поробителка!

153

Соломон Паси

преди 5 години

и еврейската му банда от про-американски гнусове сигурно ще искат да ги съборятза юдо-масоните Русия е смъртен враг

152

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще ги събори, няма страшно... За сметка на тях ще вдигне още няколко на убийците от гара Буново.

151

Анонимен

преди 5 години

В руската електронна преса прочетох за участието на един японски самурай в битката за Плевен. Облечен в самурайски доспехи, само с един меч катана, се хвърлял в атака, начело на руски бойци.Ако нашите подлизурковци знаеха за този случай, сигурен съм, че безспир щяха да го повтарят и щяха да канят японския посланик на Шипка. Финландският лейбгвардейски полк даде 23-*** убити при Дъбниците, знаят се поименно (всички са шведи) и ние повтаряме това с упоение. На Докторския паметник има повече имена!

150

Анонимен

преди 5 години

До Зауеркраутфрессер Приятелю, няма да те разбере - невероятно е тъъъп! Аз се обръщам към него със "Шайссе", но не разбира. Според мен, не е и припарвал до Германия.

149

Кой ни ограбва

преди 5 години

Русия всяка година ни източва с 5млр. евро(вижте търговското салдо) , но ние обвиняваме Германия.Ей , шарани , само БМВ е двойно по богата от цялата ни държава , но те забогатели на наш гръб.Германия без ЕС , щеше да е много по богата.

148

Анонимен

преди 5 години

Дори при комунистите 3 Март не беше национален празник.Ама нали СДС беше русофилистичното крило на БКП.

147

Зауеркраутфрессер

преди 5 години

До привет от ГерманияТипично по германски много тактично забравяш за милиардите, които изнасят годишно Кауфланд, Лидъл, Метро, Била и целия авто скрап, който изкупуваме.

146

Анонимен

преди 5 години

ПРИВЕТ ХУ ЙЛО ОТ ГЕРМАНИЯ !

145

Анонимен

преди 5 години

До 3ти март е измислицаАко не беше Освобождението, какво Съединение щеше да празнуваш, джендъре прoст?

144

гост

преди 5 години

президент премиер , председател на народното събрание ,нямат място на ЩИПКА,предате ли ,ду *** ли з ци