10

Анонимен

преди 5 години

Аман от простотии! Бедната женица се затруднява в изказа. Нека обясни израза:"..съдържащи алицин, друга активна съставка в него, затрудняват тялото в абсорбирането му, което може да намали драстично съдържанието на вода в червата". За лука става дума.Всички изброени "вредности" са ценни храни, спасявали човечеството от глад. С тях са свързани исторически събития - глад, емиграция, бунтове.

9

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да я озапти тази с нейните небивалици, четат и необразовани хора, някой може да и повярва.С лук и картофи дядовците ни са минали през войни и глад и доживяна до и над 90.Няма да и направя удоволствието да генерирам клик, да видя другите 3 зеленчука.

8

Омошщ

преди 5 години

Ям си пръжки с лук, туршия и ракия вместо в Лидл, Кауфланд, Билла и Хит, отскачам при комшийката Мария.

7

Surrogate

преди 5 години

Ето и за заместителите на горепосочените продукти:1.Голям праз - вместо лук.2.Компири - вместо картофи.3.Вместо консервирани домати - лютеница(от нашите градини в Китай).4.Вместо *** - тиква.И както вече сте се досетили, вместо царевица можете да ядете ... мамули.

6

ДИВАК

преди 5 години

при мен има много шишарки , към кой вид зеленчук спадат те ?

5

дада

преди 5 години

Абе да ви таковам у разбирачите... един ден пишете едно друг ден друго. Само луд би ви слушал.

4

Анонимен

преди 5 години

яжте макдоналдс, това искат да ви кажат в статията

3

65

преди 5 години

Все по_рядко чета шедьоврите на Лазарова.Наблягам на коментарите.Що не и дадете рубрика на абсурдите.

2

Рембо

преди 5 години

Мише, по друг начин си представям статия за зеленчуците написана от теб. Не ти е силата да пишеш за хранителни вещества. Пиши за дължини, дебелини, релефност на краставици, царевични кочани, стръкове цвекло и т.н.т. Там е истинската ти сила!

1

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си кръгъл мало умник, за да наречеш царевицата зеленчук. Все едно да наречеш житото, ориза и овесените ядки зеленчук. Пиши по-добре за Ъналния сех....