21

Фен на кафето

преди 5 години

Кафето е хубава напитка .Пия поне по шест на ден и така деня става много по свеж и приятен .Така ще кафето наистина е полезна напитка ..

20

пламен янков

преди 5 години

Важното е да има какво да се публикува в Сайтовете.

19

dmx

преди 5 години

Кафе мафията в момента се справя по-добре от другите продавачи на отрови като алкохол и цигари. Хора, не ставайте по-глупави, отколкото сте, разболявайки се и умирайки, заради медийна пропаганда. Тези "изследвания" са поръчкови и повтарят едно към едно цигарените ПР хватки, които са доста изучени. Поинтересувайте се.

18

ERICH

преди 5 години

Сутрин като стана в 6 без 10, първо слагам водата за кафето,бързо вземам един свръх експресен душ,подсушавам банята,правя кафето/задължително арабика/ в джезве ,наливам го в чашки,бързо го нося на жена ми ,която ме поглежда намръщено,защото я будя,промърморва нещо от типа "Пак си вампирясъл и не ме оставяш да спя".Аз чакам да кимне одобрително,бързо вземам своят чаша, "възпламенявам" лаптопа и гледам някой сутришен блок

17

случаен минувач

преди 5 години

Аз не съм чувал за някоя храна или напитка да не е вредна. Мине време, па излезе някоя информация, че учени от "еди къде си" са го доказали.

16

Чай на

преди 5 години

Алкалоидите в чая са по-силни от тези в кафето, но за джендърите, които пишат тук е препоръчително да пият чайове от мента, маточина и лайкучка.

15

Анонимен

преди 5 години

Абе смутитата като че ли са по-добрият вариант, но поне за мен са скъпо удоволствие.

14

Анонимен

преди 5 години

Бе най-добре не пийте кафе, не пийте чай, не пийте алкохол, не пушете, не яжте нитратни подове и зеленчуци, не яжте месо с антибиотици- просто не яжте и не пийте и не пушете и ще живеете с орлите.

13

до 9

преди 5 години

Още по безвредно е да си глупав и да нямаш търсачка!

12

Анонимен

преди 5 години

От къде да знае, като пие само ръжано у Бг.

11

Анонимен

преди 5 години

11, Нали се сещаш че ако изпиеш 250 грама кафе, концентрирано като италианско и ще ти гръмне сърцето? То от 25 грама италианско кафе те бие в петите, че к'во остава за другото.

10

nekoj

преди 5 години

Не казват само размера на чашките? Като напръстник в арабския свят, еспресовска като в Италия, или четвърт литър като в Америка?

9

Анонимен

преди 5 години

И по шест пийте, ама ще ви се раздруса нервната система.

8

Някой

преди 5 години

До Анонимен 5Най-безвредно е да си умрял. Не ти пука за кафе и чай, пък и на другите не досаждаш с глупави заключения. Същото мога да кажа и на всички вегани впрочем.

7

Анонимен

преди 5 години

до Алкохолика, аз си пийвам алкохол, но пиех и кафе допреди известно време.Когато понякога пийна вечер повечко алкохол ( когато пиех кафе) и на другия ден ми треперят ръцете. Викам си това ще е само от алкохола, но се оказа, че като спрях кафето и спряха да ми треперят ръцете. Убийствена комбинация е гиляма доза алкохол с кафе...и то не да го вземаш едно след друго а по принцип.

6

Алкохолик

преди 5 години

Едно кило ракия на ден най-полезно!

5

Анонимен

преди 5 години

Аз пия четири нормално

4

Анонимен

преди 5 години

Чаят също вреди в зависимост от съставката, количеството и продължителността на злоупотреба! Напишете си минусите, след това напишете където трябва ,,чай противопоказания, вреди" и се поучете! Един се препоръчва до 2 седмици, защото заедно с вредните те почиства и от полезни микроелементи, друг вреди на сърцете, трети на стомаха, черен дроб и т.н.! Топлата водица е най безвредна!

3

Анонимен

преди 5 години

Три чая мога да изпия с удоволствие.

2

майна

преди 5 години

Нормално е тези, които по цял ден си клатят краката и пият кафета да живеят по дълго. Това в Пловдив отдавна го знаем.