26

Неа

преди 5 години

Някъде пишеше че това е изоставено училище . Аз се чудя пък щом жителите са знаели защо не са реагирали ?!

25

Анонимен

преди 5 години

Това се случва в двора на училището- къде са учителите?

24

да

преди 5 години

Когато българин се защити в дома си, има етнос. Когато ром заколи, ограби или пребие Българин, тогава няма етнос. Не мога да я разбера тая престъпност, ту има етнос ту няма. Но никой не коментира кое е ежедневие- ром да нападне българин или българин да нападне ром. Трябва да цензурирате и думите брадва, кол. лопата, закла, преби, защото като видим тези думи неизменно ги свързваме с оная престъпност която няма етнос. Вижте само как нежно го написах, само и само да не ме изтрият :-)

23

Бау

преди 5 години

Не е много прав, че нямат етнос. Определен етнос израства с идеята, че да прави ...щини е тотално нормално. Има .... и сред белите българи, но са по-малко със сигурност.

22

Мефистофел

преди 5 години

Но содомията има.!.

21

Бай Х

преди 5 години

Лошотията няма етнос, а текста отдолу казва обратнотодайте пример 3 българи да оправят един р.ом

20

Анонимен

преди 5 години

Бедни били, ай стига глупости. Всеки ден ядене, пиене и кючеци, масите им отрупани с мезета. Много свястни хора се самоубиват и се самозапалват от нищета, от тях обаче няма самоубити. Всяка месец убиват по 3,4 невини човека. Това си е направо война, и то подмолна необявена.

19

До №13 "до12&qu

преди 5 години

Не зная как да обясня,щом не схващаш ,но ще опитам.Депутатите и олигарсите като са много добре финанасово,то това означава ли,че всичкият бг народ е добре с финансите,а?Второ ,да,бедноста не дава право да се извършват престъпления,но по голяма част от престъпленията в света идват от "недрата" на бедните,неграмотните,неблагополучните.... флавелите в Бразилия ,гетата в САЩ,приградията на Париж....Ромите и не само те,знаят,че са ненаказуеми у нас и затова.. .И кой е виновен?

18

До17

преди 5 години

Ами защото са българи. Поне докато българите не ги признаят за малцинство.

17

Анонимен

преди 5 години

Абе от какъв етнос беше оня претрепал жена си във Варна? От какъв етнос беше оня удушил рейнджърката от Карлово....

16

Анонимен

преди 5 години

Защо индивидите от този етнос, когато отидат в чужбина се представят за българи?

15

Анонимен

преди 5 години

Всички в селото които са знаели за това - на съд. А за тая *** само кастрация ще ги оправи

14

Анонимен

преди 5 години

Такива дискусии са като това дали небето е синьо или тревата зелена. Разбира се, че престъпността и лошотията нямат етнос. Но престъпленията имат етнокултурна окраска и средата като фактор се създава от хора, обединени от съзнанието че някои неща са допустими.

13

до 12

преди 5 години

Откога "бедността" ( впрочем ромските барони са милионери от търговия с дрога) е "билет" разрешаващ на ромите да безчинстват?Явно има още наивници - вярващи на copoсоидния БХК!Ромите знаят, че вършат престъпления - просто не им пука за закон и ред!

12

до българина

преди 5 години

Няма начин да не е ставало ,но не се е давало такава огласка ,както сега се дава.Но като цяло проблема идва повечето от ромския етнос,защото са бедни и знаейки ,че държавата не си гледа работата с повъзастните роми-престъпници и рзултата е налице. Държавата трябва да пипа яко,за да няма престъпления .*** И ПРОСТАКА нямат етнос.

11

българин

преди 5 години

НАПРОТИВ - престъпността и лошотията имат точно определен етнос !!!!!! Психологът да каже - дали някога се е случвало обратното - българчета да са правили това с ония , от другия етнос ???!!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Етническият етикет е точно на мястото си.

9

Циник до 8

преди 5 години

За САЩ - афроамериканка - краде чифт маратонки ... съдят я....същата краде картон бира ... на 3ия път - получава 70 години ефективна присъда - като закоравял рецидивист!У нас - Жоро плъха - лежал многократно в затвора за кражби и побоища ... може да обикаля къщите ... и да краде - с 9 "висящи присъди"

8

Anonimen

преди 5 години

В САЩ и по целия свят такива етноси се управляват с Крумови закони, друг начин няма. И никой не го е еня за лошотията - просто при мисълта да излежиш половината си живот в затвора много лошо помисли се изпаряват.

7

Victimized

преди 5 години

Този втория господин, да се научи да говори български, тогава го канете да си изказва мнението.Как така няма отношение към етноса? Какви са тези хора, и до кога ще ни промивате мозъците за "добрия р о м"