42

ха-ха

преди 5 години

Искам доганските сърай.....

41

Съвет

преди 5 години

До Анонимен 38 Обърни внимание че е строена през 90-те година на миналия век. Тогава освем дъски, друго нямаше.

40

Анонимен

преди 5 години

Аз моята гарсониера е продавам за 15 милиона.Айде народеее.Не се бутайте.

39

АнонимеН

преди 5 години

СМЕХОТВОРНО!ЗА 7 МИЛИОНА ЛЕВА КОЕТО Е 15 СУПЕР ЛУКСОЗНИ 3-СТАЙНИ АПАРТАМЕНТА ДА ГИ ДАДЕШ ЗА 4 СПАЛНИ Е СМЕШНО :D

38

Анонимен

преди 5 години

Значи, ако някой даде тези милиони за това нещо ще е много откачен. Това на снимките изобщо не изглежда на дом, къща в която да живе семейство. По скоро може да бъде някакво място за частни партита, но не и за живеене.

37

Анонимен

преди 5 години

Грозна работа, че и за 4 милиона. Цялата къща нахакана с дъски по подове,тавани, колони. Няма мрамор, венециански шпакловки Стучи , позлатени плочки, архитектура никаква. Ало шопите, вземете се събудете малко. А онзи долу ИТ спеца с 900 000 долара апартамен в Сан Франциско да мълчи , такива фантазьори като него бол по форумите . В София и в цяла България са надути яко цените, балонаще се пукне рано или късно , мизерна държава с Холивидски цени, нямам думи... .

36

Анонимен

преди 5 години

Шефът на Амазон онемя, като се сети за колко обяви своята. И така скъпи прекупвачи, приказката свърши с енд....

35

Анонимен

преди 5 години

Като бонус получавате кал, мизерия и липса на всякакви услуги.

34

Анонимен

преди 5 години

Цялата статия няма нищо общо с New York Times, а е една платена реклама на Bulgarian Properties. Всичко описано вероятно е така, но истината е проста - реклама в зимните месеци на брокер. Вие си коментирайте каквото си искате - скъпа, евтина, без значение, ще се продава доста време.

33

варненец

преди 5 години

Много е добра къщата признавам . Но и във Варна има такива даже по-красиви ! За цени незнам , повечето не се продават .Има една на почивка , НЮТаймс писа за нея преди 2 год.-2 мил. Долара искат ...

32

Ванката

преди 5 години

Ъ! Таз къща прилича на соц. читалище с басейн. Ужасно грозно, язък за парите...

31

Бонго

преди 5 години

За половината пари - хасиенди с басейн по Балеарските острови колкото искаш. Кой ненормалник ще купи тук, ако си е спечелил с труд парите!?

30

до 29

преди 5 години

Да ти кажа и аз съм бил в подобна ситуация в САЩ. Имах постоянен договор, проект за няколко години напред и купих малко жилище. Работодателят плащаше ипотеката, както е било и при теб, предполагам. Действително цените там са абсолютно различни. Както и в цяла Европа. Хората гледат из разни изпаднали провинции по Средиземноморието колко били евтини къщите и се залъгват. Там няма работа, няма нищо. Пустиня. Но 4 милиона за къща тук- абсурд. При сносна заплата взимаш ипотека за 10 години макс.

29

Kris

преди 5 години

Вие подигравате ли се, с тази статия! На тоя безвкусен и студен коптор, и изпаднали провинциалисти, не биха се впечатлили! И то в полите на най-неразвитата планина! В чужбина, за 2-3 мил., палати продават! Как ли си вярвате, ***! Единствено, за 1мил. може да го вземе НАТО, за команден и конгресен център!

28

Анонимен

преди 5 години

Искрено се забавлявам да чета коментарите на хора, които само плямпат. Еди къде си ще купиш еди какво си за еди какви си пари. Обикалям цял свят. Имам апартамент в Сан Франциско- работех по проект там (IT сектор). 900 000 долара за 65 квадрата в добър район. Проверете цените. В момента е под наем, та покривам ипотеката. Къща за 4 милиона там? Не. От 10-12 нагоре. Работих в Швейцария, исках къща там- не ми е по джоба. А взимам солидна заплата. Не казвам, че бих дал 4 милиона за къща тук.

27

Анонимен

преди 5 години

Една къща за над 4 милиона и тръгнали да обобщават на тази основа.Не всички ядат доматите с колците!

26

К6

преди 5 години

Много странно отново, изглежда евтина реклама за брокерите и утешение че американците ще се втурнат до купуват имоти в София, намерих оригинала в NYT публикуван на 27/Фев, но доста се различава от горната статия , интересно защо?

25

Анонимен

преди 5 години

Ха.. ха... , смехотворно от всякъде... .Купувам си къща в Маями и на Бахамите за тези пари, че и ще остане някой лев... , слънце , вечно лято, чистота и са икономически развити от...всякъде, винаги мога да си възвърна парите, а таз София на балканите дори не са я и чували хората по света ,не им и трябва. По-гнусна столица не съществува на този свят - ***... .

24

БИБИ НАНАН

преди 5 години

Пуснах документи преди малко за кредит. Поради вдигането на стандарта в България напоследък направо се чудя къде да си давам парите вече. Мисля , че този имот ще отговори на нуждите ми. Да живее България с това управление до 5 год сме Швейцария. Опа забравих огромните кавички и тонове ирония в поста ми !

23

Анонимен

преди 5 години

трета статия за имоти в рамките на 24 часа, балон при цените няма, щом ще идват нюйоркчани да купуват, да бързам да взема онази панелка в лючлин 2 за 100 хил евро с 40 годишен кредит, че ще ме изпревари някой.