6

Анонимен

преди 5 години

Абе къде видяхте американска връзка тука, протестите изглеждат напълно легитимни за мене, поне докато не излезе нещо, краварите в страни без петрол не се мешат.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе сирийския сценарии го направиха американците и то като ирандниа за да прикрият пред международната общност крадливата си инвазия.Но пък това не значи ме вече всеки диктатор като каже че е жертва на сирийски сценарии трабва да му вярваме и е прав.Тоя в Алжир управлява пети мандат и е на 81 години това какво е той вече не знае на кой свят е *** ще управлява.Освен това американците винаги ги движи интереса а такъв в Алжир нямат, там е френска сфера на влияние и не ги засяга.

4

антисоросоид

преди 5 години

Усеща се ръката на сорос и цру...

3

Анонимен

преди 5 години

Протести и в Алжир. А защо ли няма протести в Саудитска Арабия, Катар, Дубай, Йордания. Ами няма, защото те са първи сателити на САЩ ., следователно и режисьорите на такива протести нямат работа.

2

Либерален джихадист

преди 5 години

Ред е на демократичните ценности да облагодарят в Алжир, както вече направиха с процъфтяващите Афганистан, Ирак, Либия и Сирия. Нека дейците на глобалистко-либерасткия комсомол защочнат още сега с ентусиазираните коментари за спонтанния изблик за демокрация на арабските народи! Но внимание, другари тъмносини комсомолци, не споменавайте нищо за бради, джихад, бомби и шериат, че ще уплашим хората!

1

арабска демокрация

преди 5 години

Качи ли се горе няма бутане и накрая звъни в Москва за помощ !