32

Решетников

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

31

ЦРУ

преди 5 години

До Паметлив......Паметлив ТЪПЧО ....къде си загуби акъла .помниш ли ? Запада и САЩ ВИНАГИ...ВИНАГИ са помагали на Раша / последно при разпада на ссср със негласна помощ с храни и $ ги спасиха от Гражданска война и КАНИБАЛИЗЪМ / . Но монголойдният им ген ги кара все да завземат . Затова Раша към корените си - АЗИАТСКО-МОНГОЛОЙДНИТЕ ОРДИ !

30

бай ганю

преди 5 години

как само са седяли и са се чесали по канчетата чудейки се какво да кажат след като не е имало изтински западен лидер който да ги светне в реалността на програмата,кво могат да анализират или решат източно европейци ? едно голямо нищо.в мозъците им все още силен привкус на комунизъм и заключено мислене

29

Паметлив

преди 5 години

Едно време Наполеон влиза в Русия с коалиция от други държави,а Русия на практика е сама.Резултатът го знаем-накрая руската армия влиза в Париж.После Хитлер напада Съветска Русия с коалиция и тя пак е сама.Резултатът-същия,съветската армия влиза в Берлин.Сега САЩ нападат Русия с огромна коалиция и тя отново е сама.По всичко изглежда,че няма да има различен резултат.Само дето няма кой да бие път до Вашингтон-много далече....

28

Анонимен

преди 5 години

Що мълчите като пукели за позицията, изразена от Радев, а ми спрягате разни Дуди?!

27

За 32, първа

преди 5 години

Ще е Рашка-говняшка с малко помощ от Тръмпича ;))

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39И понеже много ни обичат - най-напред - по нас, както през 1943-44 г. С малко повече от 2-3 000 жертви. Този път - от базите си у нас. Така няма да им се налагга да ни платят наема за тях. И за замърсеното Черно море.

25

да-а

преди 5 години

До АнонименБолни, с тежка шизофпения стоят начело на Европа. С *** лъжи и подмилкване за стол, внушават на народите страх и омраза към Русия, за да оправдаят безсмислееното и злокобно съществуване на НАТО - департамент на САЩ, чиято скъпа издръжка плащаме ние. Полудели от злоба, че тази страна, която вече си бяха поделили като топла пита, взе та се възроди и вече не гладува. Подклаждат война, като си мислят, че те ще избягат и оцелеят. А, не, не и тоя път...

24

Анонимен

преди 5 години

Видяхте ли че решетниковия президент е натовец, застанал е отдясно на генералния секретар на НОТО е тайно е пуснал диктофона на телефона си за да не пропусне нито един звук от срещата че иначе ще му намалят надницата в рубли.

23

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е отвратително, да седиш на една маса с хора, които знаят, че си предател !Едно голямо унижение за България и българите !

22

Анонимен

преди 5 години

България е най-добре да е с Русия. САЩ са много далече и винаги хвърлят бомбите си далече от САЩ.

21

Вин

преди 5 години

Руският шпионин с български паспорт, да не са го били в тоалетната, че се е съгласил с декларацията?

20

Паметлив

преди 5 години

Тая сбирка ми мяза на комсомолско събрание с присъствие на партиен секретар.Той пуска темата,а комсомолчетата почват да пригласят...Жалка работа

19

Анонимен

преди 5 години

На снимката - девет натовци и един евразиец !По борсушкият поглед ще го познаете !

18

Фашистки-внук.....

преди 5 години

уважаема зинаида пигова уважаема Госпожо зинаида пигу злоба вашите справедливо си вашата точност трябва да бъдете мерино по отношение намират който предлага целият е западБлагодарете, на- Русия,...Тя- е, част,..От, правосъдието....

17

Любопитен

преди 5 години

Интересно, кой ще се разпадне пръв-ЕС или НАТО?

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Ами от п-р-о-с-т-а-ц-и КАКВО ДРУГО можеш да очакваш, освен п-р-о-с-т-о-т-и-и!!!!!!!!!!!!!! Но трябва да ти кажа, че ме напушва СМЯХ ДО СЪЛЗИ от БЕЗПОМОЩНОСТТА на тези о-т-р-е-п-к-и!!!! Пуделчетата си джафкат..............НО КЕРВАНА СИ ВЪРВИ и слава Богу, че Русия не обръща внимание на тия сборища!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Нашият фърчилко сигурно е ходатайствал пред Столтенберг НАТО да се ангажира с отмяна на санкциите срещу Русия. Така де трябва да заработи рублите които получава от братята си.

14

Ха-ха

преди 5 години

На който му се мре за Америка-негова си работа,нека се хвърля в битката.

13

Освен евреите

преди 5 години

на Соломон Паси и бандата предатели в Народното Събрание друг в България не се страхува от РусияБългарския народ се бой от САЩ, не от Русия !!!