8

Анонимен

преди 5 години

До VА когато запада бъде принуден да обяви фалит ...Ха ха ха ха, кой ще принуди запада да обяви фалит бе?И за какво да го обявява?В запада е и хляба и ножа.Запомни го това!

7

Анонимен

преди 5 години

Индия е либертарианска държава, тя трябва да е идеалът на нашите либертарианци. Растеж, икономика, но населението остава бедно. Това се случва във всички либертариански икономики. Искаме ли да бъдем тъмна Индия, или искаме да бъдем социална държава като Скандинавието, Западна Европа?

6

Анонимен

преди 5 години

страната майка на нашите римляни,както ги наричат в този сайт или ромеи е във възход,няма ли да поискат да се завърнат там?

5

До 3

преди 5 години

В това отношение няма разлика между масмедии и алтернативни медии на Запад.

4

До 3

преди 5 години

Ха-ха-ха! Индия никога не е имала влиянието на Китай, защото е много по-разпокъсана и демографски разнородна държава от Поднебесната империя. Гледам видеа в YouTube и чета западната преса. Ами там пада непрекъснато плюене по Китай, защото англосаксонците се чувстват застрашени. Изказвания като товоето са показателни за това.

3

Анонимен

преди 5 години

До 15-20 години Индия ще изпревари Китай поради една единствена причина. В Индия хората разполагат с много по-големи права и свободи отколкото в Китай.

2

Анонимен

преди 5 години

До V"Те не купуват петрол от СА а от Иран .И ф16 не купуват"Прав си те не купуват Ф16, направо купиха целия завод за Ф16, защото поръчаха 700 броя а американците им дадоха лиценз сами да си ги произвеждат защото Локхийд Мартин няма възможност да произведе такива количества заради поетите договори за производство на Ф35.

1

V

преди 5 години

Индийците ще променят света . Те не купуват петрол от СА а от Иран .И ф16 не купуват .А когато запада бъде принуден да обяви фалит ,държавните поръчки ще дадат път на частния бизнес и Китай и Индия ще детронират империята на злото САЩ както и надупените народи .Тия ще почнат да се свързват с наще индийци и други няма да останат тука .Така или иначе аз мисля че България вече е отписана от големите