30

Анонимен

преди 5 години

Баба Яга е много по-опасна за децата. Пускат и опасни книжки с приказки с Кумчо Вълчо, Баба Меца, Кума Лиса.

29

Анонимен

преди 5 години

Тук не е мястото да се правим на съвършенни родители, и колко е най-мойто дете, а да си помагаме

28

Трайте си бе бибиси

преди 5 години

Току- виж козите спрели да дават телефони и таблети на пърлетата си дори в детските градини да носят.

27

Няма телефон,

преди 5 години

няма и Момо,ама на мама така и е по лесно. Дава му телефона/таблета, че иначе трябва тя да го занимава с нещо и да го дондурка.....къде ли е истинския проблем,а ?

26

И тук ли пропаганда

преди 5 години

"Някои медии на Острова дори твърдят, че предизвикателството е свързано със смъртта на 130 тийнейджъра в Русия."Очаквайте англичаните да кажат, че зад Момо са руските тайни служби и дори лично Путин :)

25

Анонимен

преди 5 години

Много прилича на Корнелия Нинова.

24

:)

преди 5 години

До Божееееи при нас беше така. На 11-12 год. нещата рязко се променят.

23

Унуфри

преди 5 години

"Момо" е събирателен образ на българската "учителка" /учители почти липсват/. Полуграмотно, алчно, истерично, меркантилно, кичозно, зависливо и най-вече мързеливо същество, на което единствената му функция е да стресира децата !

22

Здрав разум

преди 5 години

Добрата новина е, че МОМО не знае български.

21

Анонимен

преди 5 години

До бащаТака е. Не случайно да си родител е най-отговорната, но и най-прекрасната работа на света!

20

хуху

преди 5 години

това Момо прекалило с пластичните операции.Жалко можеше да е убава кифла

19

баща

преди 5 години

До 14О, да трудно е и точно това е "сладкото" да си родител. Кофтито е, че меркантилни даскалички вгорчават ситуацията ! Две деца имам и на пук на образователната система, слава Богу са ми читави.

18

Анонимен

преди 5 години

До Ти Никога НЯМАНякой да е казал, че да си родител не е радост? Но освен радост е и огромна отговорност! А някои хора не са готови за това и си мислят, че училището и обществото могат да изземат изцяло ролята им по отглеждането и възпитанието на детето. От много родители съм го чувала: "Ама то нали ходи на занималня! Тогава аз защо да му проверявам домашните?" или "Ама нали имат физическо, защо да давам пари за спорт?" и т.н.

17

Божееее

преди 5 години

Мили хора обръщайте повече внимание на семействата си. Бъдете живи и здрави. Обичайте се и бъдете обичани и благословени.

16

Божееее

преди 5 години

Незнам защо се карате. Има родители и "родители". Имам дъщеря на 10 години. Не иска да ходи на занималня,защото там не учат и не си пишат домашните. Всеки ден се прибира сама от училище,обядва и започва да учи. Когато се приберем с майка й,тя вече е готова със всичко. След като сме я проверили започват забавленията. Не на телефона или лаптопа,а на игри с не се сърди човече,домино,бесеница,държави и градове и т.н. Няма фейсбук. Аз и съпругата ми също нямаме. Много съм щастлив.

15

Ти Никога НЯМА

преди 5 години

До Анонименда разбереш какво е да си родител !!!!!!!!!!!"Трябва да се жертваш, да жертваш от свободното си време, да се откажеш от много неща, ама щом си станал родител"нещастно същество,да си родител е РАДОСТ !!!за теб да си родител е болка - горките ти деца .... дано ти простят когато пораснат

14

Анонимен

преди 5 години

До бащаА кой те излъга, че да си родител е лесно? Ами да, не е. Трябва да се жертваш, да жертваш от свободното си време, да се откажеш от много неща, ама щом си станал родител, ами знаел си какво те чака. И не, учителките могат да помагат, но не и да възпитават детето ти вместо теб.

13

баща

преди 5 години

До 12 Трудно е след като сина ми първокласник съм го вдигнал в 7 за а е на училище в 7,45, взема го в 17,30 ч и да трябва на лампа да си пише иначе забранените за първи клас "домашни", защото "учителките" 2 на брой цял ден не са вършили нищо и аз трябва да им компенсирам проуските. Трудно е като не са взели всички букви задачите по математика да са предимно словестни Два пъти след часове на шах и Събота и Неделя на плуване, защото "физическото" е омърляне в салона за 20 мин.Да, трудно е !

12

Анонимен

преди 5 години

До бащаМдаааа, много е трудно да спреш телевизора за малко и да седнеш да видиш дали детето ти си е написало домашното. Или вместо чипс и кола да му купиш плодове... прав си, трудно е! Или вместо да купиш нов лаптоп и видео игри да го заведеш на спорт.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Пропускаш нещо.Трябва да има съвет и към родителите. Да се държат така, че децата им да ги чувстват като приятели и да споделят с тях.