88

до Силиконката

преди 5 години

айдука не е тоз Цецо у сръпско мила

87

Анонимен

преди 5 години

Визи (реципрочно) кога ще се въведат за американците? Или от турско, минахме на друг вид робство. По навик.

86

Анонимен

преди 5 години

Защо американците не плащат за базите си, а ни продават скъп ток от собствените ни ТЕЦ-ове и самолети Ф-16(30 годишни) за 2миларда долара???

85

Анонимен

преди 5 години

Тия американци като са ни големи приятели, защо още ни искат визи????

84

bolbov

преди 5 години

Просперираща демократична американо послушно България ще помогне на венецуелския народ да е отърве от диктатора Мадуро и да попадне в топлите лапи на американския капитал.

83

възмутените

преди 5 години

Защо Борисов не се застъпи за без визовото пътуване на българите до щатите. Нали сме съюзници и безвъзмездно ползват военните ни бази. Трябва да има взаимно доверие при съюзници за да бъдат и приятели. Но краварите нямат приятели, защото са като вълк единак. Искат да бъдат пълни господари на света, както искаше и Хитлер. България винаги е имала грешни съюзници които не са и приятели. Такъв е резултата от колониалната политика на България.

82

Силиконката

преди 5 години

Борисов да не забравя че е избран да служи на българския народ, но не и на други народи. Нека да осъдят съучастниците за грабежа на пирамидата КТБ. Като иска Сърбия да бъде в ЕС нека да им постави условие и ултиматум за връщането на Цецо айдука.

81

Габриела Джонсън

преди 5 години

Борисов спаси парите на Венец уелския народ, но парите на българския народ които трябва да получи от използването на военните ни бази не желае да ги спаси. Гърция и Турция с парите от наем за военните бази си купиха стотици изтребители. Правителството и депутатите се държат като еничари към българския народ. След като искат изтребители, да си даряват половината заплата. Не могат да си похарчат заплатите а хората гладуват и връщат заемите им.Политиците не обичат да даряват от големите си заплати.

80

Реалист

преди 5 години

Борисов за другите държави всичко би направил. Но за българите най ниски доходи от цяла Европа и некачествен асфалт по пътищата. Повече безнаказана престъпност и беззаконие за обитателите на гетото. Лобира за ненужни стари изтребители вместо за скоростни влакове и за нов Национален стадион. Приятелски фирми на ГЕРБ ограбиха държавата със санирането на блоковете. Може би българите сме най глупави в ЕС, ако сме риби ше ни хванат с гола кука без стръв на нея. Не е луд този който яде баницата.....

79

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!Сега дайте 10% дарения от спасените пари - за ремонт,храна,играчки на домовете за изоставени деца и за бедни пенсионери в България!

78

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!Сега дайте 10% дарения от спасените пари за ремонт,храна и играчки на домовете за изоставени деца!

77

кйб

преди 5 години

спасили са над 10000000000 аааа блокирали на венецуелския народ

76

Анонимен

преди 5 години

За задържане отнашите наведени политици толкова миюиони ще има последствия с жертви. За толлкова пари никъде непрощават.

75

Скептик

преди 5 години

Не искам никой да си гради американска кариера на мой гръб. Да си плащат самолетите от джоба.

74

Анонимен

преди 5 години

по важно е да се спасят парите, не народа!

73

Ognyanz

преди 5 години

Как няма да се радват на продажник като Бойко. А са блокитали сметки за милиарди на Венецуела - толкова ги е грижа за парите на венецуелския народ.

72

Анонимен

преди 5 години

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА КОМУНИСТИТЕ!

71

Анонимен

преди 5 години

Бойчо ли е направил превода ?

70

Анонимен

преди 5 години

Не ми се ходи в САЩ искам САЩ да дойде в Българияяяя!Искам София да е Ню Йорк,Варна да е Маиами бийч,Пловдив да е Лас Вегас.Заплатата да ни е американска!

69

не може да бъде!

преди 5 години

Всъщност,това виц ли е или г-н Попейо се подиграва доста грубо на България!?