233

Капитан Бенбоу

преди 5 години

Какво търсят ли? Ами те са от НАТО, а 1800 км. от крайбрежието на Черно море е на натовските държави Румъния, България и Турция. Останалите 1600 км. са на Грузия, Русия и Украйна. Руснаците имаха само 400 км, ама от както станаха империалисти вече имат 900 км.

232

чАДЪР

преди 5 години

ЩЕ привличат туристи по българското черноморие.

231

русенец

преди 5 години

До към 01.03.19 г. Извода е: този път мечката, няма да мине през Дунава,а от Черно Море!

230

hinkel

преди 5 години

Ще ядат Нато...........!!!!

229

към 01.03.19 г.

преди 5 години

Изпълняващият военноморска дипломация "Доналд Кук" навлезе в акваторията на Черно море на 19.02.19 г. По целия негов тежък път го съпровождаха кораби на ЧФ на РФ, между които ракетоносеца "Орехово-Зуево" и разузнавача "Иван Хурс".Рано тази сутрин USS Donald Cook премина през Босфора и в 07:00 ч. бълг. време излезе в Егейско море, плътно следван от фрегатата от ЧФ РФ "Адмирал Эссен", като в същото време се размина с фрегатата от ЧФ РФ "Адмирал Макаров", влизаща в южния вход на Дарданелите.

228

До 295

преди 5 години

Не новите оръжия на руснаците ,а новите им ракети.Само ракетите ! Останалите оръжия на руснаците са все допотопни техники ,които са с поколения зад американската военна техника.Руснаците се развиват само в ракетите ,защото във всяка друга сфера просто нямат шанс срещу САЩ ,но ракетата си е ракета и независимо какви имат руснаците ,Русия също неможе да спре американските.Така ,че е все едно.

227

Симеон

преди 5 години

Нато да го............

226

Що за тъпа статия

преди 5 години

Черно море е на НАТОУ дома са сиАре у лево

225

До 294

преди 5 години

За бавно схващащи като тебе, повтарям - на презентацията на шефа на въоръжените сили на САЩ пред конгреса на САЩ тези дни.Вземи му прочети изказванията по пресата и в Интернет и престани да питаш тъпотии. Официално докладва, че новите оръжия на Русия са недосегаеми за американците и не вижда как биха се защитили от тях през следващите 10 години.Бегай се ограмоти, после се прави на хитър.

224

Анонимен

преди 5 години

До Плашат Гларуситепитайте предателите който ни продадоха на НАТО колко милиарда на година ни струва НАТОА на бас, че са пъти по-малко от отва, което краде Русия от нас чрез Лукойл, Нефтохим, Булгартабак, Софарма, Виваком, Лафка, Булгаргаз, ВЕИ-тата, ТЕЦ Варна мариците, които са руски офшорки в действителност и т.н. !

223

Анонимен

преди 5 години

До в 21 векКазват,че С А Щ и НаТо им дават 5 минути живот срещу "Циркон"!На презентациите на анимационнокосмическите войски ли така казват?

222

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !На руснаците не всичко им е на показ ...Имат подводници там, където дори американците не подозиратБедна ти е фантазията колко грешиш.Американците знаят къде се намира всяка руска подводница във всеки един момент.

221

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !На руснаците не всичко им е на показ ...Как да е на показ?Как да покажат горялата два дни подводница на пристанището в Мурманск, която потопиха за да я угасят?Как да я покажат като вече е под водата?

220

Анонимен

преди 5 години

Тырсят туристи. Иначе за какво? Украински девчонки ще се радват да се повозят на американский-ако той обича жени,но и за момченца - бандеровчета ще има сладолед..Че може да ги вземат в своята приказна страна,по надалеч от съседската държава..

219

Анонимен

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВТЪРСЯТ РУСИЯ ДА ИМ ПОКАЖЕ ДЪНОТО НА ЧЕРНО МОРЕ.С който и да е водила Русия война винаги е давала нелепо количество жертви дори при победите си.С който и да е водила война по море винаги се е оказвала на дъното.Дори 1905г се оказва с почти напълно унищожен флот след ваойната с Япония.

218

пита

преди 5 години

че Черно море не е някакво руско езеро", посочва тя.А от кога е Американски?

217

Краварска работа!?

преди 5 години

Перчат се на Русия, а истината е тази "Командващият въздушно космическата отбрана на САЩ генерал Терънс ОШонеси заяви, че Русия за първи път в историята разполага неядрени ракети, способни да поразяват цели в дълбочина в САЩ, пише The Washington Times.Според генерала, понастоящем Русия притежава средства за пробив на противоракетната отбрана на САЩ и нанасяне на удар по американска територия" НАТО е вече - нито!

216

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Румъния, България и Турция имат 1670км крайбрежие, а Русия 830км.*** явно не могат да разберат този факт."Ано Умни я се върни в основното училище където преподават ГЕОМЕТРИЯПолуостров Крим се намира почи в центъра на Черно море и от там РФ практически контролира морето като ползва по-малка по-дължина брегова линия - помалка площ и линия за защита.Четете и Учете бре преди да се изказвате неподготвени

215

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"*** се милитарирзиратЯДРЕНИ РАКЕТИ В РУМЪНИЯ БЪЛГАРИЯ И ПРИБАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИЩЕ ЗАКОПАТ РУСИЯ ОТВСЯКЪДЕ"ХАЙДЕЕ ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВАко в тези страни се разположат САЩ ядрени оръжия полетното време до целите в Русия ще е 5 макс 10 минНяма как за толкова време да се реши дали да се отвърне на удара или не удара конвенциален или ядрен еПоставя се електроника от типа мъртва ръка(ПЕРИМЕТР е система още от СССР) която да изстреля ракетите включително и срещу нас

214

Анонимен

преди 5 години

Абе то по истеричните словоизлияния на шепата сорошоиди говеждите кораби отдавна трябваше да са в Азовско море,ама гледам че и досега тия отвъдокеански смешковци стоят на почтено разстояние от руснаците.Дето се вика страх лозе пази.А по стар американски обичай краварите пак гледат някой друг да влезне в огъня вместо тях.Само че тоя път ще им излезе крива сметката и чичко Вова им го каза в прав текст.Натовски кораби ще влязат в Азовско море на върба в сряда,но руските подводници са до Вашингтон.