164

тя

преди 5 години

То с това вмешателство сме на този хал ! Хората не могат да си платят сметките , защото опира до това - хляб или сметки!

163

Анонимен

преди 5 години

До Не знам как толкоз *** чиляк може да бъде президент... Или изборите бяха фалшифицирани?Ми, фалшифицирани бяха! Не съм гласувал за Радев, пък той стана Президент!

162

Анонимен

преди 5 години

Радев е недостоен президент на България,който се държи като руско ***,с непоследователна политика и служба на руските интереси.

161

Анонимен

преди 5 години

Намери се политик с топки да каже истината такава, каквато всички я виждаме, но никой от политиците не дръзва да изрече на глас, за да не разсърди силните отвъд океана.

160

Анонимен

преди 5 години

Това, че имаме съвестен президент с мнение (което дразни някакви популисти) е една прекрасна първа стъпка в правилната посока.Сега остава да си изберем и читав премиер, който да гледа интереса на народа, и може да прокопсаме.

159

Анонимен

преди 5 години

Борисов е предател на българскитеинтереси и трябва да седне на подсъдимата скамейка .

158

Анонимен

преди 5 години

Радев понеже си е от село и се подлъгва по разни финтифлюшки

157

Waffen SS

преди 5 години

Най-сетне президента да назове нещата с истинските им имена, а именно България няма право да взема самостоятелни решения и никой освен групичка евроМейски,неолибералистчета на хранилка към Сорос или ДД не одобрява тази тотална зависимост от САЩ.Крайно време беше ,някой да каже ,че България има свои интереси

156

Fallschirmspringer

преди 5 години

Аз не знаех,че България може да взема самостоятелни решения.Българските интереси и българските решения се вземат от Държавния департамент на САЩ, а се свеждат за изълнение на колониалната администрация ,която от куртоазия е наречена българско правителство.По държание и действие българското правителство е сбор от кукли на конци с една по-голяма кукла

155

Не знам как толкоз

преди 5 години

*** чиляк може да бъде президент...Или изборите бяха фалшифицирани?

154

ха-ха-ха

преди 5 години

Видяхме ви какви сте каскети - каскети под които нищо няма, освен американски опорки. Само че тук е Европа

153

Анонимен

преди 5 години

Хибридните атаки от страна на ГЕРБ не спитрат. Гербаджийчета, в тази държава има хора които могат да мислят.

152

Майстор на коремно

преди 5 години

Не се месете в руските енергийни проекти в България. Не пречете на руските олигарси да печелят милиарди в България.

151

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКаскет, искам само да те светна, че от няколко години Решетников е вече пенсионерyшанко, да те светна само, че КАСКЕТ е нарицателно за прoст бесепар, който ходи да cере на Бузлуджа и целува портретите на Сталин, Тато и Путин.

150

Анонимен

преди 5 години

Защо не изтъргувашш ЮП?Ние правим различни неща за американците,а те да не ни пречат да си направим ЮП и да си взимаме таксите!Американски самолети купихме,бази им даваме,Румен Радев е подписал за повече американски войски в региона срещу Русия,а срещу това да имаме разрешение да си направим и нашата сделка с ЮП.Ние на тях и те на нас.

149

Анонимен

преди 5 години

Американските бандити извиват ръцете на Европа и искат да попречат европейските народи да имат изгодно сътрудничество. Днес излиза информация, че те са блокирали 30 милиарда долара средства на Сирия и са отмъкнали 50 т сирийско злато. Само нашите предателчета повтарят американските опорки, но то се вижда добре кой какъв е

148

дичо

преди 5 години

Румен Мадуров - руски кавал и предател на България !!!!!!

147

Анонимен

преди 5 години

Северен поток ще го ,има и продължение на Турски поток през България ще има. Сороски каскети, идете горко да плачете в скута на американския посланик на Козяк, друго не ви става. Въпросът е приключен, каза баба Меркел, а Юнкер рече "Амин!"

146

Анонимен

преди 5 години

Меркел и Макрон се договориха относно Северен поток 2, така че Северен поток ще го има. По договорките Германия ще определи статута на този газопровод. По принцип тези договорки определят и статута на продължението на "Турски поток" през България. Така че Радев с пълно право е поискал да се премахнат от декларацията на срещата призивите за прекратяване на Северен поток, защото този въпрос вече е решен не на ниво Полша и Латвия, а на много по-високо ниво между основните играчи в ЕС Германия и Франция. Икономическите проекти носят изгода, включително финансова и в тях не трябва да има вмешателс

145

О

преди 5 години

Отново САЩ трябва да ни спасява от руските крадци.