39

Анонимен

преди 5 години

Само завърнал се с диплома нищо не означава особено за тази специалност.Вярно имат доста теоритично знания, но в практиката са пълни 000-и със самочуствие без покритие.90% от тях напускат, имат големи изисквания, но в реалната работна среда едва малък % се справя.

38

Анонимен

преди 5 години

Да не е от Бургас момчето? Ходи като батка. Корав, много корав биткаджия. Бря, бря.

37

Анонимен

преди 5 години

мама и тати да кажат колко са наляли досега в образованието му. И накаря пак те ли ще му намерят работа?

36

Гошето

преди 5 години

Момчето има компания в Далас, не знам колко се е 'завърнал'. Има си профил в LinkedIn

35

Munchen_DE

преди 5 години

Поредната глупост, като вчерашния бисер, където се твърди, че в София било по-добре от Лондон.

34

gyuro umnik

преди 5 години

учил в Италианския лицей,където не се влиза по успех, а само с връзки, следва НБУ и после в платен американски ВУЗ.. е..a си..

33

Анонимен

преди 5 години

В Библиотекарския и Военната академия има същите специалности Киберсигурност ама са с код - направление администрация и управление.. а не информатика или инженерство.

32

Анонимен

преди 5 години

такива специалности киберсигурност са за полицаи и воненни - не инженери , началници .. Този не имал подготовка от италианския лицей и Нов Български за да запише баш компютърна сигурност .. Това е много математика.. Къде в лицей и в НБУ математика .. Уничил за полицай слушалка сега се прави тука на хакер..

31

До Цонко

преди 5 години

Браво.Така не се бях смял от доста време!

30

читател

преди 5 години

Няма етичен хакер. Хакерат си е хакер.Няма и италиански лицей в България.Твърде много грим за обикновен шмекер.

29

Анонимен

преди 5 години

След италианския лицей е записал Нов Български защото в СУ няма да го приемат .. Може и дипломата да не са му признали от италианския лицей.. била е за професионален бакалавър

28

Цонко

преди 5 години

Като ви чета коментарите, няма как да не се сетя за онова знаменито стихче на Радой Ралин:Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка.Цуни гуни,вади тури-народили чyкундури.Хем е*ливи,хем крадливи-най-вече,завистливи.Злобата и завистта ще ви затрият. В състояние сте и слънцето да оплюете и да го откажете да изгрява вече!

27

Анонимен

преди 5 години

Трудно мога да повярвам на мъж, който си скубе веждите. Успех.

26

М, да ...

преди 5 години

Сладур е, но защо стойката и походката / вж. в парка/ му е сто на ***? Прекалено е прегърбен, като че нещо му тежи!

25

Анонимен

преди 5 години

Никакъв опит не може да предаде този , защото нищо не струва, тука са най-добрите фирми и си наемат персонал от СУ и ТУ.. А за хакерство и защита в СУ има специалност не се казва комп.защитата, а друго , която е супер трудна и никой не я записва на 2-3г. има 1-2 двама дипломирали се .. Мениджъра на Рила солюшън дека го награди президента я завърши с 2-3г. закъснение..

24

Анонимен

преди 5 години

Българите обичат новини за размазани по пътищата и убити от бой.. като им пуснеш хубава новина и им става гадно и се ядосват

23

Анонимен

преди 5 години

Това момче е направило повече от всичките тука *** от 80те процента на иво христов злобни долни малки л а й на дето бачкат по 12ч за 500 лв и псуват по форумите са да им олекне малко от жалкия им живот. Няма такъв нас ран народ като бгтата да плюят по всички а самите тях да ги мързи да си мръднат пръста..

22

ЗА НЕЕРАЗБРАЛИТЕ !

преди 5 години

СМЕНЕТЕ "ПЛОЧАТА"ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРОУЧВАТЕ,ПУБЛИКУВАТЕ,АФИШИРАТЕ ДОСТИЖЕНИЯ,ИМЕНА,СЪДБИ НА УСПЕШНИ БЪЛГАРИ РЕАЛИЗИРАЛИ СЕ В ЧУЖБИНА.ТОВА КОЕТО ТЕ СА ПОСТИГНАЛИ С МНОГО ТРУД,УЧЕНИЕ,ЗНАНИЯ В ЧУЖДА СРЕДА.ТОВА ИСКА УМ,ВОЛЯ,ЗНАНИЯ - НЕ ГИ ОТЧУЖДАВАЙТЕ С *** ИНИЦИАТИВИ ЗА " ЗАВРЪЩИ СЕ"УСПЕШНИТЕ,ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ ДОСТИГНАЛИ НИВО В ЧУЖБИНА НЕ СА СРЕД "ЗАВРЪЩАЩИТЕ СЕ"

21

МЕЖДУ ДВА ФАСА

преди 5 години

Много негативизъм в коментарите...В крайна сметка ползата от подобни материали е всеки от нас да погледне в себе си и да си зададе някои съществени въпроси: какво е моето място в живота, в какво съм силен и в какво не, какво да променя, как да се развивам... Ей такива неща. А не да седим пред компютъра и да хейтваме в паузата между два фаса.

20

РАЗБРАЛИЯ РАЗБРАЛ ?!

преди 5 години

"СЪН В ЛЯТНА НОЩ" Е ДА ВЗИМАШ ЖЕЛАНОТО ЗА РЕАЛНОСТОСОБЕНО ПО ВЪПРОСА ЗА ЗАВРЪЩАЩИТЕ СЕ И СПЪТВАЩИТЕ:ПРИЧИНИ,КАЧЕСТВОСТАТИСТИКАТА Е НАУКА ЗА ЦИФРИ,СРАВНЕНИЯ,КАЧЕСТВАДО СЕГА: НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО - САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И РАЗКАЗИ ЗА НЯКОЛКО ЗАВЪРНАЛИ СЕ НЕУДАЧНИЦИ