61

Един от Банкя

преди 5 години

Едно време - "Кворумът в парламента е задължение на управляващата партия. Аз върнах мандата, защото нямах кворум. Откъде ще правя на Станишев и Местан кворумаили "Когато нямаш мнозинство и парламентът не може да работи, да бъдат любезни и да отидем на предсрочни избори", призова Цачева.ама сега - "Цветан Цветанов разкритикува и левицата за отсъствието й от парламента и призова червените да се върнат на депутатските банки."Е как така?

60

Ха-ха

преди 5 години

Червените *** са се мобилизирали. Днес няма нищо за Корнела и цвъкат в тази тема.

59

Анонимен

преди 5 години

Дори да гласуват същото което иска с ветото президента, първо отхвърлят ветото, после го гласуват.

58

Анонимен

преди 5 години

БСП ИЗОБЩО ДА НЕ ВРЪЩАТ В ПАРЛАМЕНТА И ТАКА ЩЕ ПРИНУДЯТ И ОСТАНАЛИТЕ ДА СЕ САМОРАЗПУСНАТ И...НОВИ ИЗБОРИ...

57

Анонимен

преди 5 години

Ние циркаджии ли си избрахме,или хора,които с разум да управлят държавата?Ден след ден-гаф след гаф.По-бързо да се махат,че вече не се издържа.

56

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха!Някой да се е съмнявал,че ветото ще бъде отхвърлено?Завистта на герберастите е толкова очевадна,че няма начин да пропуснат случай да не си го върнат.Не си връщайте на народа,защото ще бъдете наказани.

55

Анонимен

преди 5 години

Тези преференции връщат както е казал Президент Радев !!!Отменят собственото си решение , което защитаваха с пяна на уста !!!Няма и десет дни от гласуването от същите .......!!!!!!Резила е пълен ! Пос.ме.шище !!!!!

54

Анонимен

преди 5 години

Прочети за освобождаване на лекарите с фалшиви ТЕЛК експертизи !Скоро българино ще започнеш плащане и на тях след осъждането ТИ в Брюксел , както милионите заради Цвъки Ушков !

53

:))

преди 5 години

Такова било условието на ВМРО да подкрепи падането на ветото------------Условие? Това са пазарлъци /метод -рекет, принуда, насилие/, а не убеждения! Ного "демократичното" на парламентарните групички, бре!?! :)) пп. целта е да е на инат на Предизента, нал тъй?!?

52

Анонимен

преди 5 години

,,Не ни поучавайте " каза премиерът на Египет и закри прехвалената от лицето Бойко Методиев Борисов среща . 99 % от българите имат мнение , от тях 10 % се страхуват .

51

Анонимен

преди 5 години

Бойчоооо , ти ли беше О.Н.З.И. ,които обикаляше с вертолет над богаташките имения и спечели следващите избори с лъжата да им ги вземеш и събориш . Вместо тях събаряш бараки .

50

Анонимен

преди 5 години

Точно затова има много държави, защото държавното устройство не е удачно да е навсякъде еднакво.Което важи за всичко живо. Всеки , който има градина или нива, ще ви каже, че ако на едно място определена култура вирее добре, може на 10 метра въобще да не вирее."Така (не) правят другите" си е селско мислене, откъдето и да се погледне. Нарича се провинциализъм. Немислещите се презастраховат чрез чужди действия.

49

Анонимен

преди 5 години

Борисов върви си ,докато можеш да го направиш на два крака!!

48

Анонимен

преди 5 години

Карикатурите в СЕГА показват целия резил !

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Направо, като я приемат двама депутати да се бракосъчетаят като ще ги бракосъчетае отец от троянския манастир.

46

Анонимен

преди 5 години

По бързо да гласуват ,че Собственика на ГЕРБ може да тръгне пак у лево !

45

Анонимен

преди 5 години

Направо да приемат тази истанбулска конвенция че така както е тръгнало ще има да я обсъжадт до края на мандата.

44

Анонимен

преди 5 години

На патриотарите им хареса кокала. Искате ли пак власт бе патриотарите. Дръжте кокала не го изпускайте че втори път няма да имате късмет. Нещо за Васил Левски няма ли да кажете как се е борил като вас за народни правдини. Нещо не ви чувам гласчето да успивате бабетата и старците особено оня Ямболията дето викаше Бойко Кулво. Какво стана бе Ямболията да не би да ти напълниха устата с нещо дълго дебело с котешка глава.А къдее Русенскио Македонец и на него ли мудадоха същото. А Бутанецо и на него ли

43

Анонимен

преди 5 години

Патриотите се опитват някак си да си припишат някаква заслуга. Всъщност това, което твърдят, че са постингали, Борисов разпореди да се гласува. Никога не е имало двуомене по въпроса дали ще върнат преференциите, защото боса го заповяда. Целият цирк по "преговорите" беше нужен на патриотите да покажат, че уж от тях нещо зависи.

42

Анонимен

преди 5 години

Цветанов дал пример за преференциите в страни от ЕС. А Цветанов даде ли пример за размера на партийните субсидии в страните от ЕС - такива като българските никъде ги няма. Алчни негодници!