37

До малчик гей

преди 5 години

Ако хомосексуализмът е нещо нормално, защо тогава от такива връзки не се раждат деца?

36

Малчик-гей

преди 5 години

До До малчик гейАми светът се променя. Ако е въпросът, в началото на миналия век, се е смятало и че пушенето е полезно (за малки, големи и бременни) ако е въпроса, но за щастие вижданията се променят.

35

До малчик гей

преди 5 години

Също така хомосексуализмът се водил болест от СЗО до началото на 90-те години на 20-ти век.

34

Анонимен

преди 5 години

Най-естествената любов без последствия е с Виетнамски трансвестити момчета. По 2 наведнъж.

33

До малчик гей

преди 5 години

Само дето пропусна да кажеш, че досега няма открит гей ген!

32

УМИРГАЩИЯ ЛЕБЕД

преди 5 години

Предлагам вместо гей-брошури на дечицата да се пускат романтични порно-филми от 80-те години на миналия век

31

Малчик-гей

преди 5 години

До АнонименНе е точно така - ставаш педофил, не се раждаш такъв. В грешка си.А има и една подробност - педофила (по обясними причини) пречи на обществото. Гея/лесбийката не пречат (освен с прекаленото афиширане на сексуалната си ориентация).

30

Анонимен

преди 5 години

По тази логика: Няма нищо срамно в това да си педофил (раждаш се такъв, не ставаш в последствие). Не е болест.

29

До Запознат

преди 5 години

Това, което казвате е ясно. Но как тогава са попаднали в училищата? А и внушението, че хомосексуалната любов е без последствия не е вярно. 85%от заболелите от СПИН в световен мащаб са хомосексуални.

28

бг

преди 5 години

Сега виновни ще са местните РЗИ та.А виновни са създателите на брошурата.Някой е взел едни пари,изпълнил си е програмата,раздал е материалите и търсим виновен.От години в МЗ няма читави хора, а сякаш и нормални няма.Здравните работници са най ниско платените специалисти а са с висше обр.И това ще е причината най-некадърните да работят в системата и в България.А за брошурата -недопустима е, ние българите не сме осмислили свободата си и не знаем какво да я правим,пък и криворазбраната цивилизация

27

А бе

преди 5 години

Бой по Сорос и неговите креатури във всички сфери на живота!Абсолютно прав е Орбан и не трябва да остава сам.А нашата администрация да не се натиска-оцеляването и ВЕЧЕ не зависи от послушанието към Сорос и трябва да си оправдае заплатите!!Време е да бъде изринат бок.лука.

26

Малчик-гей

преди 5 години

Ами добре е да има такива брошури - нека да са запознати децата. Няма нищо срамно в това да си гей (раждаш се такъв, не ставаш в последствие). Не е болест.

25

АнонимеН

преди 5 години

УКРИВАНЕТО НА ЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ 14-18 ГОДИНИ СЕ НАРИЧА ВАНДАЛИЗЪМ!БРОШУРАТА ДА СЕ РАЗПЕЧАТА И РАЗДАДЕ НА ВСИЧКИ УЧАЩИ СЕ ОТ 14 ДО 18 ГОДИНИ :DЛГБТАСБДФДТК ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДРУГИ ИЗВРАЩЕНИЯ СКОРО ЩЕ ПРЕВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА :D

24

Гошо

преди 5 години

А бе поредната глупост. Половината от тези деца едвам получават по 2 левчета за закуска вие за сексуалността им сте се притеснили. Нека им пропагандират да учат повече да спортуват,да уважават възрастните, да спрат с тези фейсбуци и прочие. Сексът и това между кой ще е, е най-малкият проблем в момента. И кво се правите на луди, на 14, 15 отдавна на вече няма девствени и неопетнени деца. Вижте ги как а се обличат, как говорят. За тях няма нищо ново или скандално. Трябва им бой и дисциплина,.

23

запознат съм

преди 5 години

Това са материали предназначени за раздаване сред целевите високо рискови и уязвими групи с цел получаване на по-висока култура за предпазване от сексуално предавани инфекции, ХИВ и хепатит. Тези брошури се раздават от специално подготвени сътрудници, работещи на терен в целевата група. Не са предназначени за общо ползване в образователната сфера в никакъв случай.

22

АнонимеН

преди 5 години

РАЗГУЛ, РАЗВРАТ И ИЗВРАЩЕНИЯ! ВСИЧКИ НЕПЪЛНОЛЕТНИ ОТ 14 ДО 18 ТРЯБВА ДА СА ЗАПОЗНАТИ С ТЕЗИ НЕЩО НАЛИ ЗА ТОВА Е ОБРАЗОВАНИЕТО ТОЧНО ДА ОБРАЗОВА!!!КОЙТО Е ПРОТИВ ТОВА Е ПРОТИВ ОБРАЗОВАНИЕТО И Е ПРОТИВ ПРОГРЕСА СЪЩО :D

21

Сега

преди 5 години

Непрестанното писане и публикуване на брошурата води до реклама на счмата брошура. Трябва да се види кой е разрешил отпечатването на брошурата и къде е отпечатана. Там трябва да се търсят виновните. На долу се касае само за пари. Дал някой пари, за да се разпространява и стигнала до учениците! Проблемът кой е разрешил отпечатването и разпространението и има ли други такива материали?

20

До пича

преди 5 години

Не съди за другите хора по себе си!

19

Анонимен

преди 5 години

Аре стига бе незнаете защо точно в Ямбол се появява ли. Я помислете пак кой е от там.

18

Димо Падалски

преди 5 години

Лично мое мнение - Това си е чиста провокация и най вече ... ПРОБА , до къде могат да стигнат в Майка България с "***" възпитанието и провокациите от "Западноевропейските ценности" !!! Сега ще следят много внимателно какви са реакциите в цялото ни Общество и ще гледат и преценят докъде могат да объркат умовете на децата ни и да подкопаят ценностната им система и морални устои ! Каквато всъщност е й ГОЛЯМАТА ЦЕЛ !!! Която се изпълнява стриктно и безкрупулно вече цели 29 години "Демокрация" !