58

Анонимен

преди 5 години

До К-атаджията 57Най много боли когато родната милиция те шлайфа за 6ти ремонт бутало! На запад те шлайфат само до втори, сам пресметни дълбочината на диругите!

57

Анонимен

преди 5 години

До 55/56Българската национална деменция ви е клатила минимум 10 години! Не остана!

56

Анонимен

преди 5 години

Напротив, в България те използват и после те хвърлят на ***.На Запад взимаш хубава пенсия и си обикаляш света.

55

К-атаджията

преди 5 години

Никой не уважава натегачите...може да те потупат по рамото и толкова.

54

Brei

преди 5 години

На запад българите никой не ги уважава...Мразят всички славянски народи.Но нали обичаме да се натягаме

53

ами това е запада

преди 5 години

До Споменавамтам хора няма - там хората са ресурс - използват те зверски и после просто те изхвърлят на *** не ти ли харесва - нали това искахте- България да стане като на запад - радвай се сега

52

Споменавам

преди 5 години

Когато печели наградите е била млада и хубава, а когато одъртее- и тя ли ще е от движението # MeToo? Както се споменава в един коментар по-долу, колко приятели е имала, а сега... поредната кифла на Холивуд, след десет години едва ли и в реклама ще се снима.

51

Кво сте се размякали

преди 5 години

Момичето се бори мъжки за оставане в мача !в "прекрасния" запад към който сте се засилили да се присъедините борбата е на кило кръв и метър кожа - момичето се сменя името не защото се срамува че е Българче за заради западните гадове - ако си с Българско име и по перваза на снимачното студио няма да те пуснат - толкова много ни обичат и ценят нашите западни "приятели" и "съюзници"

50

no name

преди 5 години

Тя и Рита Уилсън (съпруга на Том Ханкс) някога се е казвала Маргарита Ибрахимова и е с български произход. Хайде да я накараме и тя да си смени името? Това с името е глупаво, повечето холивудци са с имена и фамилий различни от рожденните им. И в това няма нищо лошо. Тя винаги е казвала, че е от България и не го е крила. Опитва се да говори и български в някакви забавни клипчета, няма лошо.Идва си чат-пат в БГ да види баба си, похвално. Но това видео нещо ми звучеше подигравателно....

49

Анонимен

преди 5 години

Chudesna!

48

MdAa..

преди 5 години

ДовИждне !

47

истината боли

преди 5 години

тая щом и оня грозник с физиономията на закоравял англосаксонски алкохолик Иън Сополхолдър и би дузпата и си направи дете с друга, не ми я хвалете!!

46

Мнение

преди 5 години

Като толкова мислите и подкрепяте тази актриса, предложете я за новият министър-председател на БГ! Какво само лаете тук, но това бездарно същество освен да стои пред камерата и казва заучени фрази, друго дали знае? Прославила страната ни, но друг път- написала е пътеводител за БГ, или издала брошура за туристическа дистинация някъде? Кажете с какво толкова я прослави? Ако си мислите, че когато говорят за нея, казват, че има българско потекло, жестоко се лъжете!

45

Анонимен

преди 5 години

Чак вече и изисквания. Да си сменяла името щото иначе била еничарка, ама защо живяла там, а не тук. ТЯ е КАНАДКА бе хора.От български произход, това е. Както децата на стотици хиляди българи на запад, които са повече германци, американци, французи отколкото българи. Те никога няма да се върнат и това е нормално. Няма кой знае колко да се гордеем с нея. Факт е, че тя и ония лигльо Гришо показват едно по-цивилизовано и красиво лице на България. Не като някаква дива балканска страна. Това е ползата

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37То може да са чули но ако държат да почиват в нормална страна ще съжеляват че са чули.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42По-добре новини за Нина отколкото за Кубрат.

42

Анонимен

преди 5 години

Хитруша, умница и хубавица си е нашенката, пък злобарите нека си говорят и да се пукат от яд.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Тези чужденци като пристигнат в България ще ги излъжат още като се качат на таксито.

40

Анонимен

преди 5 години

Завистта и злобата се прикриват зад някакви благи намерения.Ами дори и да не е българка, няма причини толкова да я мразите.

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Рядко има руснак на който да не му личи руския акцент, като говори на английски.