49

Анонимен

преди 5 години

по улицата ума доста ***.

48

Анонимен

преди 5 години

От доста време си мисля, че и родителите на убийците трябва да бъдат съдени, все пак те са го създали и отгледали такъв ...... За предумишлено убийство е редно да има смъртна присъда, а за родителите по 5 години утежнен затвор.За какво храним убийци по затворите?!

47

тя

преди 5 години

Майката също е виновна , защото така го е възпитала! Тя жестока като сина си !

46

Стратег

преди 5 години

Какво ви думах вчера? ще се досетите, вие;))) Свекървата е в дъното на това, самото й поведение го подсказва!

45

До 45 Анонимен

преди 5 години

Смърт вследствие на побой. Жертвата е ПОЧИНАЛА вследствие на жесток побой, а не от морбили. Предявено е обвинение за убийство по особено мъчителен и жесток начин.

44

Анонимен

преди 5 години

"В настоящия етап на разследването няма данни за съпричастност на друго лице в престъплението. Престъплението за побой ли е или за убийство. Ако е за убийство е виновна, съпричастна е колкото синът си.

43

Анонимен

преди 5 години

"В настоящия етап на разследването няма данни за съпричастност на друго лице в престъплението. Била ли е жива когато майка му е була там, била е жива. Значи не се е обадила за помощ, оставила я е да мъчи и да издъхне жената. НО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ТЯ Е СЪПРИЧАСТНА КЪМ СМЪРТТА Й. Ако шофьор не помогнеш при пострадал при птп можело да му се търси вина а в случаят НЕ. Тя няма вина за побоят, но за смъртта и има.

42

Жъмбасоф

преди 5 години

А какъв му е етносът на този български християнин и каква вяра изповядва?

41

Аспарух

преди 5 години

И в ханството беше така. Жена може да напусне мъжа си само ако отива при Тангра...истински българин е този боил....

40

баба мара

преди 5 години

това е дефектен ген и двамата в затвора ще укрива сина си а не мисли за другатамаика която е проспала връзката на дъщеря си с този ***-от

39

†БПЦ†

преди 5 години

Ния конфекцията я отхвърлихме така, че пускайте го младежа...не е нарушил никакви закони. Просто се е придържал към изконните ценности

38

Концепционер

преди 5 години

Каракачамака веднага да разработи контрацепция и за тия....

37

Срама нямате ей

преди 5 години

....продължавате с автогеноцида....съвсем ще се затриете

36

браво

преди 5 години

разбира се, че е виновна, дето е родила и отгледала такъв комплексиран ***. най-вече виновна е тази................ майка.

35

Деси

преди 5 години

П.С. * създаващи морални инвалиди( не индивиди). ... Компенсирайки брака си, сключен през соца, я заради местожителството, я заради "какво ще кажат хората".

34

Анонимен

преди 5 години

Ако търсите цялата истина (или сензация) разберете каква е била жертвата.

33

Деси

преди 5 години

Естествено, че овцата е виновна, поне колкото сина си! Кой му е втълпил тези "ценности"?! Покрай такива "майки-орлици" се навъдиха "на мама убавеца" с милиони. После защо има полкова "стари моми" и "стари ергени"?! Е, как да се прежалиш с такъв? Има едно поколение от много калпави родители, предимно обсебващи майки, създаващи морални индивиди, неспособни да служат на себе си и обществото. Желаят вечна зависимост на синчето от тях, за да компенсират кофти брака си, сключен през соца.

32

Моля, не ме трийте

преди 5 години

Ще се постарая да се самоцинзурирам и ще пиша по темата.Тоя п.рцал ми напомня за едно л.ке, дето срещнах веднъж в чужбина. Чудех се как ли е оцелял до сега и кой му връзва обувките. На 47 години не можеше сам да си напазарува, камо ли нещо друго. И все за "мама Живка" разправяше. Иначе малко като пийне е цар, Ганьото. Жена му живееше в Гърция, постоянно и звънеше от чужди телефони, понеже тя не искаше и да чуе за него, както и сина му. Какво са преживяли с това спиртисано нищожество, те си зная

31

Ха-ха

преди 5 години

Какво има да рови. Повдигат и обвинение и каквото отсъди справедливия и милостив български съд

30

Анонимен

преди 5 години

И тебе да те бият 6 години в главата и ти е имаш психични проблеми. Ако е била в такова състояние преди брака той защо е подписал брак с нея ?!