44

Анонимен

преди 5 години

Ще има ..удри, удри, удри....май

43

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм се чудел как може рускините да са токова красиви, Кое точно и е красивото?Това, че се е намазала с грим, не може да слрие голямата уста и месестия нос. А и не се знае надолу как изглежда - всичките и снимки са в седнало положение. Шефката на Раша тудей е една мазна арменка, дето седнала изглежда горе-долу като човек, но като се изправи, изглежда като с отрязани крака и с огромен диференциал.

42

Анонимен

преди 5 години

До ДарвинА и това е главно от гените които идват от скандинавските страни общо взето... за това не мязат на монголоидния си президент.

41

Анонимен

преди 5 години

До ДарвинТе рускините са хубаво до 30-та си годишнина после ...

40

пенсионер

преди 5 години

До пенсионеркаЗащо не ни информирате толкова подробно и за дъщерята на Цв.Цв. ?това ли успя да измислиш ве каскет омачкан?Що не питаш за сина на ***? Той поне е същия като дъщерята на Песков.

39

-

преди 5 години

И в *** и в Диор и в Шанел биха я взели. Какъв е тоз Шопрад? А по-добре ли е да я вземат в Северен поток?

38

Анонимен

преди 5 години

Това момиче съм сигурен, че и в Белия дом ще я вземат за стажантка, хахаа....Там още от времето на Бил Клинтън уважават много стажантките. Защо е целия този шум не мога да разбера?

37

Дарвин

преди 5 години

Винаги съм се чудел как може рускините да са токова красиви, а мъжете им да приличат на маймуни.

36

Анонимен

преди 5 години

До ...Нека дойде при мен на платен стаж...За няколко дни ще я науча..НА КАКВО? ТЯ МОЖЕ ДА ТЕ НАУЧИ НА НЕЩО. НАПРИМЕР ДА СИ МИЕШ ЗЪБИТЕ ВЕЧЕР. АМА ТИ ДА Я НАУЧИШ НА НЕЩО- АБСУРД!

35

апрол

преди 5 години

Тази статията показва на всички европейски депутати ,че не трябва да имат нищо общо с руснаците ,защото ще изкарат всичкото ти "мръсно бельо",това е предопреждение към всички европейци ,не си играейте с огъня"Русия",а то ще изгорите. Щом е депутат и и збран,то е чист,до доказването наобратното-нали това беше деокрация.А СЕГА какво ....Русия е в Европа и всякои себеуважаващ се политик,бизнесмен ...е имал срещи с руските среди в икономикатоа и политиката.Дааа !

34

Анонимен

преди 5 години

Това са европейските реднеци, но вместо с пикапи са с мерцедеси.

33

пенсионерка

преди 5 години

Защо не ни информирате толкова подробно и за дъщерята на Цв.Цв. ?

32

...

преди 5 години

Нека дойде при мен на платен стаж...За няколко дни ще я науча..

31

sofeto

преди 5 години

Звъни Лавров на Шойгу и му казва: Слушай,Кожугетович, не бомбардирай Ню-Йорк,дъщеря ми живее там ! Шойгу отговаря възмутен : - Мамка му! Путин нареди да не се гърми по Амстердам, дъщеря му била там. Песков помоли да не бомбардирам Брюксел и Париж! Медведев помоли да не бомбардирам Берлин! Мизулина-да не бомбардирам Белгия! Жириновски - да не бомбардирам Швейцария!....И други наши звъняха,списъкът е голям... Лавров,къде да бомбардирам в случай,че нещо....? - Ммммм,ами,тресни по Воронеж,там наши няма -това е точно!"

30

Анонимен

преди 5 години

Девойката е добра

29

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера, защо на партиите, в чиито платформи се застъпва истината и искат да променят света към по добре им пришиха думата популистки. И то от популисти , които говорят едно , а правят друго. Популисти

28

Анонимен

преди 5 години

А вие какво? В България ли очаквахте да дойде?-:)

27

Анонимен

преди 5 години

Е тука нещата са ясни - наш човек в Европарламента обучава нашето момиче.Иначе запада си е много лицемерен, ние ще си налагаме санкции за Крим и кво ли не, ама тоя си е тоя, той е друга бира, нищо че фали Крим, да обучава момичето.

26

Анонимен

преди 5 години

Тея в шуробаджанащината са по-зле и от нас.

25

Анонимен

преди 5 години

Някак си не е нормално да си никой, но понеже баща ти е говорител на ченгето от ЧК и вече за теб да са отворени всички врати в държавата.