43

муспи

преди 5 години

Кондолиза Райс след избелване на лицето се превръща в Сара Шапиро, и в паника веднага го зачерня.

42

Щирлиц

преди 5 години

Деца,няма страшно.Това просто е Кондолиза Райс,след избелване на лицето.

41

Анонимен

преди 5 години

И като плаши, защо й пускате снимката?

40

чонко барабонко

преди 5 години

Деца , няма страшно ... Това просто е ...Мая Манолова ...

39

Анонимен

преди 5 години

Какво правят толкова малки деца в нета?Родителите сами са си виновни.

38

XuTbp5bp

преди 5 години

Вместо да ми триете коментарите, в които ви давам фактите, че това е измама и не е реално нещо, може да започнете да си проверявате източниците. Провокирате проблем, не го отразявате!

37

Анонимен

преди 5 години

Пазете децата си от нета!Ако може не ги допускайте до интернет,освен за основни неща и за кратко време.Едно дете преди 3 години така се самоуби,уж на игра,следвайки инструкциите в нета.Случаите са много.Освен това могат да ви наблюдават през екрана или да манипулират екрана и ПЦ така,че каквото искат,това да излезе на екрана.Нещата наистина са сериозни,това не е конспирация,а самата истина,за съжаление!

36

Анонимен

преди 5 години

Я Донатела Версаче без грим! Мили деца, хубаво вижте Момо! На това ще заприличате, ако някой ден прекалите с пластичните операции!!!

35

Discovery

преди 5 години

Еххх Момо, Момо... кво добро момче беше, а кво стана. Инак за тея професорите дет викат, как може лесно да го приключат видеото... ами децата нямат все още толкова познания. Инак, как може да си толкова *** да създадеш нещо такова... Но в нета кви ли не ужасии, простоии, ненормалщини и т.н.. и т.н.. има вече. Какво ли не съм гледал, като се сетя жал ми става за мене самия...

34

Анонимен

преди 5 години

Прилича на ранния Майкъл Джексън. Преди да се избели. Не, че от това стана по-малко черен, но това е друг разговор.

33

Тито

преди 5 години

До Т66 Приятелство,смелост,лоялност-това е книгата за истинският Момо. Ценности все по-изчезващи в днешно време.

32

...

преди 5 години

А на мен в един сайт за запознанства ми се появи жена с подобна снимка. И ми пише:- Здр. Щтъ изям ве, сладуууур!!!!!! Ко прайш?!Много се уплаших, обаче не се самоубих. Просто си прекратих регистрацията в този сайт. Дълго време се възстановявах.

31

Анонимен

преди 5 години

Администратора да го махне това!

30

.

преди 5 години

Я! То това като профилната снимка на жена ми във Фейсбук!

29

До Еди кой си (№15)

преди 5 години

Ти го пишеш като на майтап, но май вече е истина.Вчера минавах по пл."Славейков", по северния тротоар. Работници правеха нещо около витрината на един от магазините, а отвътре се носеше някакво чалга-изпълнение с мелодия на маане. Бяха надули музиката доста високо.Завчера пък имах работа в ДСК, на пресечката на бул."Витоша" и ул."Парчевич". От кафенето, което е долепено до тази сграда и входът му е откъм "Витоша" кънтеше ориенталска песен, пригодена уж към стила на поп-музиката. Отврат.

28

Shark

преди 5 години

Ама сигурни ли сте че ги плаши. Щото детските филми са пълни с по-големи ИизрУди от този.

27

Момо

преди 5 години

Учи упорито.Завърши висше с висок успех.После постъпи на работа в БАН като млад специалист. И чакай да те допуснат до докторантура, на Куков ден.После направи свободна докторантура и се надявай да не ти пречат в кариерното развитие.Ако направиш всичко това в такъв ред, както го изброих дотук, няма нужда да се самонараняваш с предмети, душевните рани и гладът на нископлатен служител ще те съсипят.Няма нужда и сам да си отнемаш живота, колегите ти връзкари ще го направят бавно и мъчително!

26

Анонимен

преди 5 години

Ужасяващият образ ги кара да се самонараняват и дори да отнемат живота сиУжасяващ образ е да кажем Пришълецът, това буди смях.Щом нещо толкова тъпо може да повлияе на когото и да било то това е индивид с психически увреждания.Самоубиеца нищо не може да го спре.Ако не като дете, то като възрастен ще се отрепе на всяка цена.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Също като Бойче Борисов.Изкача отвсякъде и плаши децата.Напротив!Децата на снимките с Борисов винаги са усмихнати.Когато Станишев се снимаше с деца те постоянно ревяха та се късаха.

24

man

преди 5 години

Същото като Корнелия. Изкача отвсякъде и плаши децата.