8

Потърпевш

преди 5 години

Бях ученик през 80-те. Насилие нямаше, защото си беше нещо нормално да те набият в междучасието и да ти вземат сандвича. В двора пък имаше разни хулигани, които ни взимаха стотинките за сандвич. Който не си ги даваше доброволно ядеше яко шамарите.Веднъж един такъв тръгна да гони вътре в училището едно малко момче което не му дало парите си. Срещна ги една учителка и го хванала за ухото. Хулигана и отвъртя един и учителката (дребничка) се завъртя и си седна на ***.

7

Анонимен

преди 5 години

Това с насилието в училище дойде от Америка, преди това имахме почти перфектна образователна система и сега американски НПО-та се опитват да показват загриженост за проблема.Типично за американската демокрация, създай проблем някъде и после се прави, че се опитваш да го решаваш.

6

муспи

преди 5 години

Бойко Борисоф е бил подиграван в пожарникарския техникум за футболна некадърност, и сега България е пред закриване!

5

Шопо

преди 5 години

Има един стар филм с Пол Нюман-,,Непокорният Люк,, .Всяко дете трябва да го гледа-биеха го здрави мъжаги в затвора ,но и той се боеше .Пребиваха го ,но той продължаваше да се бие с тях. Не трябва да те е страх.Смелостта плаши и накрая те оставят на мира...

4

Разбрахме, разбрахме

преди 5 години

До 3То се видя на какво искате да учите децата след днешния скандал с брошурите. Да не коментирам Националната стратегия за детето и Истанбулската конвенция. Мисля, че сте наясно какво ще ви се случи, ако се опитате да въведете скандинавския или канадския модел в България!

3

Анонимен

преди 5 години

До Разбрахме,разбрахме,Да учиш децата, да не бият другите деца, да не им взимат нещата и да ги учиш, че трябва да си търсят правата, да помагат на другте в беда и да се бранят взаимно, не са неща, които са "дбендърлък". Ама сега нали сме много вървежни, акод детето ти се бие, значи е "борбено и смело". Ако искаш, гледай си мини мутричката вкъщи, аа не очаквай, обществото да се занимава с помията, която създаваш.

2

Анонимен

преди 5 години

Не че нещо, но това с розовите фланелки е малко несериозно.

1

Разбрахме,разбрахме,

преди 5 години

Че НПО-тата искат да се загнездят в образованието и да учат децата на джендърлък! Но това няма да стане! Рано или късно те ще бъдат изpuтани от България!