10

Анонимен

преди 5 години

Я виж ми то рапрделението е точно като в бананова република всичко извън физически труд и техническото му обезпечаване е зачеркнато сякаш гледам списък на специалности от университет в Йемен само дето там са в хуманитарна катастрофа а тук е същия африканско-азиатски бардак и без такава.

9

Анонимен

преди 5 години

Аха разбрах.Значи аз приметно съм много добър художник или писател но икономиката и трабват чистачи на кене.фи и черноработници и за това ще завърша специалност за четноработник или програмист щото на бизнеса така му кеф.и а че не съм добър в това ми да съм бил или ще стана или на улицата.С това мислене винаги ще сте на последно място пи научни изследвания с света между Алжир и Виетнам а *** вярно вие и сега сте там.Девиза на България е и наука пък и изкуство на *** да живее евтиния труд.

8

Анонимен

преди 5 години

До ФармацевтИма, има.*** в БАН и ще видиш некадърници, събрани от всевъзможни висши училища. Ама с връзки!

7

Фармацевт

преди 5 години

СУ става все по - шибао място за учене. Няма такива нещастници.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Прочети по-внимателно. Таксите за някои специалности се намаляват, но за други се увеличават. Може би така искат да стимулират насочването на студенти към специалности, от които в момента България има нужда. В сферата на други специалности пък има пренасищане и новозавършилите няма къде да работят.Аз така си обяснявам тази инициатива.

5

Закривайте ги тия

преди 5 години

Няма ли най-сетне тези да ги закрият и да им разпродадат базата? Това не е университет а сбирщина дърти и безработни ченгета и младите им послушници, които не могат да се реализират където и да е и решили да правят академична кариера, поне да лъжат мама и тате на село, че правят нещо. Срам ме е, че съм завършила този лай. нарник, загубих си времето в него

4

Анонимен

преди 5 години

Странна политика провежда тоя алма матер. Не е ли по-логично таксите да се увеличат? За чий ги намаляват?

3

Петров

преди 5 години

Диванните специалисти с основно образование знаят каква била "реалността".

2

Азз

преди 5 години

Кой ще им отиде на тия смешници. Който иска качествено образование терминал 2 на летище София и на запад. Кеф ви Англия, Холандия, Шотландия, Канада, САЩ и т.н. За съжаление това е реалноста....

1

Анонимен

преди 5 години

Софийския е номер едно .