160

антисоросоид

преди 5 години

Цялата тази извратения се финансира и налага от сороските НПОта. Докато те се разпореждат в тази територия Бг ще исчезне и територията

159

Анонимен

преди 5 години

Развращават децата ни,а ние мълчим!Докога?

158

QWVNM

преди 5 години

Трябва да получите пари онлайн от вашия хол чрез завършване на проста работа с вашата работна станция за няколко часа на ден, да получите $ 238 на всеки час и да получите такса всяка седмица, докато избирате рутинни си работа.Посетете тук..>> ***.Webjob33.com

157

Анонимен

преди 5 години

Щом държавата стана проводник на извращенията,считайте каква държава сме.

156

Анонимен

преди 5 години

Има ли ден,в който това правителство да не е сътворило някой гаф!?ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ!

155

До 164

преди 5 години

В последното дълбоко се съмнявам.

154

Анонимен

преди 5 години

Ааааа, знае се,знае се,питайте министерствата на МОН и здравеопоазването,те знаят.Никой учител няма да прояви самоинициатива за подобно нещо.Спуснали са им отгоре,а сега се покриват и търсят други виновници.

153

DO 163

преди 5 години

До WTF?????????????????И от кога хомосексуализма стана престъпление??Защото педофилияте Е.

152

пляс по челото

преди 5 години

джиендър идеология, родител 1 и родител 2... Кога ще почне новата прогресивна кампания за планираното родителство, който наскоро е узаконен в Щатите, благодарение на демонкратичната к*чка Килъри... изоставаме, ееййй!

151

Анонимен

преди 5 години

Голяма врява покрай таз брошура, много е срамна, но всички медии здраво я развяват и пропагандират допълнително. Иначе, това си е явна провокация от създателите й и някой нарочно го раздухва. Ако толкова искаха да е просто образователна, щеше да е комбинирана, с информация за всеки възможен вид секс - рискове и защита, вагинален, ***, орален и прочее; каквито беседи сме имали някога в часа на класа и никой от бившите ми съученици не е обърнал резбата, включително и аз.

150

WTF?????????????????

преди 5 години

Утре ще разпространят педофилски снимки из училищата и ще кажат: Упси, стана грешка, разбираш ли! ОСТАВКА за министърчето, позволило тази гавра с българските деца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

149

:)

преди 5 години

Гейберите отново си показаха наклонностите. Влече си ги!

148

Анонимен

преди 5 години

Лелее...и какво ще правим сега?Всеки, който е видял брошурата, вече е станал гей.Ужас.Аз, също я видях и от хетеро, за секунди станах гей.Спирайте веднага брошурата и държавата официално да направи изявление, че в Бъллгария няма гейове. Никога е нямало, няма и да има. Да се успокоят всички.А, ако видиш някой, който ти прилича на такъв, да знаеш...той не е гей, защото ние като общество сме заявили, че такива при нас няма.

147

Анонимен

преди 5 години

Никаква грешка не е станала. Ако мине.

146

Кънчо П...деров

преди 5 години

Искам да видя брошурата за лезбийките!

145

рускиня

преди 5 години

Трябва ше да я пратят на руските мъже там са най много гей овете

144

Анонимен

преди 5 години

За млади мъже с леви обеждения и дърти *** Е

143

NeSumGei

преди 5 години

Въпреки всичко, снимката e добра и предизвиква интерес сред мради и стари.

142

Пол Пот

преди 5 години

Хасед ли са ,кви са не знам,ще заминат в урановата мина на работа.....скоро

141

Shark

преди 5 години

Ооо те от фондациите все нямат информация кое как и защо е станало. Имат информация само това какви суми ще приберат, другото не ги интересува. Ама искам на някой слуга -грантаджия от тези фондации детето му да стане ***, или направо гей и тогава да си говорим! Защото то всичко се връща, нали знаете г-да фондацийни грантаджии, тези пари, дето ги лапате, ще си ги платите с лихви.