13

физик

преди 5 години

Черните дупки са една от заблудите в астрофизиката, те съществуват само в главите на "учени" като Стивън Хокинг.............тези учени никога няма да бъдат на нивото на Айнщайн, Планк, Ферми, Хайзенберг или Ландау!

12

за Земята

преди 5 години

Земята е уникална планета, животът във Вселената е по-скоро изключение, отколкото правило!Който не е съгласен с мен.............да ми каже поне едно доказателство за съществуване на живот на някоя друга планета!!!

11

физик

преди 5 години

Може никога да не имало реки и вода, просто релефът на планетата да е такъв!!!Още много неща не разбираме учените..................освен това астрофизиката все още е пълна с митове и легенди, като глупостите на Стивън Хокинг!!

10

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Охобохо......Вие- бяхте, лепенка- децка....Познах- ви,....Много- ви- обичам,....От, добро- винаги.....

9

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Барби- Айс Порто.....Сега, всйчки- желаят, 29 Март.....

8

Охобохо

преди 5 години

Някога слънцето е светело толкова силно,че земята е била по-гореща от Меркурий.Живота се е местел от планета на планета,все по-близо до слънцето.Днес ние искаме да се връщаме на Марс.

7

Фашистки-внук....

преди 5 години

Вече, всяка- година,...Е, по- топла,..По- ветровита,...По- долетяла,...И, вижда- населенето,...Печено, на- свадба,...А- дали- е- така,.....

6

Анонимен

преди 5 години

Вие си играйте още с природата и я унищожавайте,па ще видите как и нашата планета ще заприлича на Марс!

5

шматка

преди 5 години

До ПиДали е разумен е спорно.

4

Анонимен

преди 5 години

Водата на Марс е дълбоко под повърхността и. Вероятно Марс в дълбочина е доста изстинала планета за разлика от Земята и това е причината водата да потъне в недрата и.

3

ЗА РЕКИТЕ

преди 5 години

ДНЕС - У ТЯХУТРЕ - И У НАСВСЕКИ ПО РЕДА СИПИИТЕ ВОДА ДОКАТО Я ИМАПОСЛЕ МИНЕТЕ НА ДОМАШНА РАКИЯ КАКТО МАРСИЯНЦИТЕ

2

Пи

преди 5 години

Наистина това не е откритие, но е пирон в ковчега на смешниците креационисти. Земята е просто една от милиардите милиарди планети, на която от един много скорошен период се е зародил разумен живот. Тя е уникална до толкова, доколкото всяко място във Вселената е уникално. А някои даже си мислят, че точно техният живот е уникален и имат "мисия", моля ви се.

1

шматка

преди 5 години

Това за реките са го открили още с телескопите.Дайте доказателства.