70

Трафикант

преди 5 години

Имам 3 камиона чакащи на границата. Искам да вкарам 3 милиона плешки за страдащите Българи.

69

Пешо

преди 5 години

Диктаторите се учат един от друг. "Колективос" са някакво подобие на "Вагнер".

68

Анонимен

преди 5 години

Колективосите зад гърба на полицията хвърляли по опозициато камъни и гранати със сълзотворен газ.А опозицията гледаше ли? Дали не започна първа? Доколкото знам, освен камъни тя използваше и коктейл "***". Само, че явно Венецуела не е Украйна.

67

Анонимен

преди 5 години

Не съм чул Федерика Могерини да е осъдила Десния сектор в Украйна, а те не са по-добри от гореописаните.Явно ситуацията във Венецуела е много зле, но доколкото знам САЩ со положили доста усилия за това.

66

Помощи за барикади

преди 5 години

До Анонимен 85: Информацията е от сайт, в който се цитира министъра на външните работи на Венецуела. Дали ще му вярваме или не, е въпрос на личен избор. От теб научавам, че барикади се вдигали само с бетонови блокове.Но това, че САЩ и Великобритания общо са блокирали банкови авоари на Венецуела за 30 милиарда долара си е факт, който е изнесен и в Съвета за сигурност на ООН, а и те не го отричат.

65

Анонимен

преди 5 години

Комунисти в действие, учете се деца и не залитайте по доказано нежизнеспособни идеи.

64

Анонимен

преди 5 години

До Помощи за барикадиМатериали за барикади казваш!?Бетонови фундаменти ли?Имаше една песен: - Оооо колко си п*ос, има ли смисъл с теб да говоря ?

63

Анонимен

преди 5 години

Явно в този район има мандри иначе колективосите няма какво да търсят там.

62

Помощи за барикади

преди 5 години

До Анонимен 81: А няма ли да препоръчаш и Адолф (с концентрационни лагери)? Пиночет от него се е учил.А в камион с уж "помощи" по думите на министърана външните работи на Венецуела, са открити материали за вдигане на барикада. Няма да се учудя, ако в дръги открият и оръжие. И това е помощ точно от САЩ, които са блокирали банкови сметки на венецуелската нефтена компания за милиарди долари.

61

си дзинпин

преди 5 години

типични фалшиви новини

60

Анонимен

преди 5 години

Никога не допускайте комунисти на власт, единственото решение е методът на Пиночет

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79Може. Но предвид възрастта им по-скоро са били в МДО - Младежки Доброволен Отряд. Събираха се разни и уж учеха карате. Имаше и "инструктори" от Куба, преподаваха Йон-шин-мон или нещо подобно. Само че инструкторите бяха невероятни пияндета и само гледаха как да се напоркат и забършат нещо. Циркаджии от абсурден цирк.

58

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПартията ги ползваше да плаши гаргите. Ходеха с черевена лента на ръката. Някои се взимаха много насериозно.като Крум Зарков и Паргов, едни такива зализани, а са си най-обикновени хюмнeта.

57

Анонимен

преди 5 години

"Колективос" помогнаха в събота да не се допусне влизането във Венецуела на хуманитарната помощ---тез да не са "вагнерос" на путин? Май пак ще има груз200 както в Сирия.

56

Анонимен

преди 5 години

"По времето на Тодор Живков се пътуваше по трудно единственно в Западна Европа и САЩ"По времето на Тодор Живков се пътуваше трудно дори на 20 километра от границата.

55

Анонимен

преди 5 години

Знаеме ги "отрядниците" от едно време. Бяха *** парчета дето за нищо не ставаха, но много се натискаха. Партията ги ползваше да плаши гаргите. Ходеха с черевена лента на ръката. Някои се взимаха много насериозно. Като нищо биха убили човек за да си докажат колко са важни.

54

noFreeman

преди 5 години

глада е в Йемен, където жестоките ря-зани араби от саудитска избиват ежечасно хиляди дечица и мирни хорица... не ми пишете за страна, където кризата е само в медийната пропаганда...

53

Tangra

преди 5 години

Прочетохме с хуманитарната помощ каква друга "помощ" е имало.

52

Анонимен

преди 5 години

евроатлантическа фалшива пропаганда

51

Батко

преди 5 години

Интересно. Вилнеят значи тези лоши хора с пистолети, но една 70 годишна жена си минава без проблем.Сигурно вилнеят като нашите футболисти - по дискотеките