185

бай Тошо

преди 5 години

България свърши вече,каквото било-било. 50-60 годишните скоро ще излязат от пазара на труда и кой ще дойде да робува за едно ядене на ден? Отговор няма...

184

Анонимен

преди 5 години

Да ни минават официално в третия свят! Заплатите, корупцията, престъпността, смъртността итн са абсолютно на нивел трети свят! Просто целият преход беше един провал и България е провалена неуспяла страна! Манталитета на продажните и корумпирани мафиот/управници, заблуденият заспал народ, външните натиски, Сорос и много други, докараха една горе долу нормална страна, на един разграден двор, с наведени глави, на колене и смачкани от всякъде! България вече я няма! Само името и остана!

183

Анонимен

преди 5 години

Казаха ли ви го??? Спрете изкуствено да надувате СРЗ и повишете МРЗ!Тръгнаха да вдигат заплатите на чиновниците пак, а работещите в реалния сектор си остават на 430 лв. нето.

182

Пипи

преди 5 години

Много се успокоих като прочетох статията, разбрах че догонваме Европейския съюз. Това ми подейства изключително оптимистично. Аз все си мислех че догонваме африканските държави.

181

Анонимен

преди 5 години

Догонва некому дедова......

180

USA

преди 5 години

Как така ги догонваме ? По бедност отдавна сме ги изпреварили. Направо ни дишат праха !

179

България над всичко

преди 5 години

България е вечна..................можем и без организации като ЕС и НАТО!!!

178

Анонимен

преди 5 години

ЕС и НАТО са организации, вреди за България!!!

177

Анонимен

преди 5 години

До диснохвъргач коринт Сещаш ли се, че хората на север с изложени на много по-малко слънчева светлина, а тогава тъмната кожи пречи, а не помага, защото имаме нужда от слънцe?

176

Анонимен

преди 5 години

Да уеее....Ше ви бачкам, аз тука, за 1200 лева. Аре!

175

Млада България

преди 5 години

По бавно с догонването да не се спънем.

174

анонимен

преди 5 години

ще ги стигнем и надминем.. като вдигнем 10 м. стена и си ползваме сами ресурсите. никой няма да ни помогне, какво очаквахме от ес, а докъде ни докараха

173

ognyanz

преди 5 години

Как догонваме:Дания има 54000$ БНП на глава от населението. Да си представим, че това са тикви (за по-просто).България има 8000$ брутен национален продукт (БНП) на глава от населението.Дания има ръст 2% (примерно) следователно догодина ще има 54108 тикви на човек.Ние ще имаме 3% ръст на БНП (така обещава Горанов). Значи догодина ще имаме по 8024 тикви. Следователно тиквите на датчанина при 2% ръст са се увеличили със 108, а на българина, при 3% ръст - само с 24. Е, кога ще ги стигнем?

172

Анонимен

преди 5 години

Нещо са се объркали - в БГ взимам повече пари от Дания...

171

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

Преди години , всички ку"""и , които познавах , бяха Дановистки ...!Влачеха се по планининските курорти , облечени в бяло и голи отдолу.После разбрах , че били все партийни другарки ...с освободено мислене!

170

Дракон

преди 5 години

Преди 70 г. Петър Дънов предсказва нова голяма война в Средиземноморието, при развихрянето на хаоса, в края на която Южното царство ще нападне Европа през Италия. Тогава всички германци ще захвърлят работата си и ще отидат да се бият. И ще ги спрат при Алпите, като Рим и Ватикана ще бъдат унищожени. После от юг ще изстрелят ракети с ядрено оръжие - голяма част от Западна и част от Централна Европа ще бъдат изпепелени. Народите, които мразят бежанците, сами ще станат бежанци.Накрая французите ще

169

роб на влаЗта

преди 5 години

Догонваме ЕС пък сме по-бедни .....Брей....С всяка година съм все по-беден въпреки че ми е по-голяма заплатата.

168

Brei

преди 5 години

Сърбите поне имат спорт, ние и това нямаме...Икономически сигурно и от тях изоставаме.Не съм ходил там и не знам....

167

Анонимен

преди 5 години

Ти ако слушаш Аристоте...далеч няма да стигнеш.

166

Вилислав

преди 5 години

До Дискохвъргач Коринт-Да още малко и швебс те за това северните народи са най-богати и южняците бедняци да си стоят печките в Африка и да няма проблеми..Европа на и за европейците!