31

Анонимен

преди 5 години

Су-25 е лек бомбандировач ,не е изтребител за въздушен бой.Само не знам коя държава ще посмеем да бомбандираме,като всички съседи са по-добре въоражени от нас,с изключение на Северна Македония,разбира се!

30

Русомраз

преди 5 години

82 милиона за тази руска тенекия?!?Нарежете ги за скраб!Веднага!!!

29

Иван Иванич

преди 5 години

незабавно изгонване на руските граждани и дипломати от България отнемане на гражданство и имоти и никакви контакти повече с тези допотопни агресори и окупатори. God bless USA and NATO

28

Идиоти

преди 5 години

тук е пълно с ***.... СУ-25 не е за въздушен бой.СУ-25 е щурмови самолет с брониран корпус предназначен за подръжка на сухопътните войски .

27

Иван Иванич

преди 5 години

9 ти С 300 е жалко подобие , копие на патриот същото се отнася и за с400 допотопна руска техника дори немогат да вазпроизведат откраднатото качествено , патриота си варши работата прекрасно .

26

House M.D.

преди 5 години

Тези 82 млн. лв. Иван от личния си джоб ли ще ги извади или от джоба на българския данъкоплатец?

25

Анонимен

преди 5 години

Има един самолет,който ще бъде възстановен от ЕС и не изисква никакви пари и стреля само по комунистически глави казва се КЬОВЕШИ

24

Анонимен

преди 5 години

До 17 Сравнението с гръцките ВВС е смешно!Ние да се стараем да сме равносилни със сърбите и да не изоставаме много от румънците,а за съпоставимост с Гърция и Турция въобще не може и дума да става!Проблемът е ,че сърбите се въоражават като за война, купуват повече военна техника от нас.И Миговете им се подържат в добро състояние,а подарените им 8 нови ,,МиГ-29" ще бъдат модернизирани с най-новите технологии за самолети от поколение 4+!А Ние ще чакаме 8 Ф-16 чак след 3год.,до тогава сърбите

23

Зозо

преди 5 години

Хахахахаахаааахахаааааааа,Индия свали Ф-16, съобщи ТАСС :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Не, нимоа повече :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))И тук руските папагали пощръкляха :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Взеха да се опомнят!

преди 5 години

Дано навреме им дойде ума, без Русия България няма бъдеще! Всяка жаба да си знае гьола, да не мисли за океани!

21

Анонимен

преди 5 години

Нищо не са свалили индийците. Пакистанците изобщо не са използвали Ф-16 в тази операция. Стига лъгахте, путиновци!

20

Анонимен

преди 5 години

Нали трябва да се ***.

19

Анонимен

преди 5 години

Сега Индия и Пакистан водят военни действия .И двете страни вече си свалиха по 2 вражески Ф16. Ф-16 са свалени с старата руска С 300 която използват и двете страни.Американския изтребител няма никакъв шанс ,срещу С 300 и Ф16 се превръща в скъпоструващо желязо. Ф16 е близо 200 мил $.Една ракета на С300 е под мил. Това е накарало посланиците на САЩ в двете страни да пуснат нота да се спре използването на Ф16,защото така се нарушавали иконом.интереси на САЩ Т.е.светът да не види какъв *** са

18

Анонимен

преди 5 години

ДАРГИ МИ КОМУНИСТЧЕТА,ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВИХТЕНА СОЦ.ПАРКИНГА ВИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ,АМИ ГИ СМЕНИХТЕ С МЕРЦЕДЕСИ.

17

Еффенди Коритаров

преди 5 години

СУ-25 Е КОШНИК ОТ 1964 ГОДИНА..СТАВАТ ЗА ЛЕТЕНЕ ЗА ТРЕНИНГ, НО ЗА БОЙНА АКЦИЯ СРЕЩУ ГРЪЦКИТЕ ВВС = ЩЕ БЪДАТ ОТКОСЕНИ ОЩЕ ОТ 30 КМ РАЗТОЯНИЕ С ЕДНА РАКЕТА, НО ГЪРЦИТЕ НЯМА ДА ХАБЯТ РАКЕТИ, ЗАЩОТО РАКЕТАТА Е ПО-СКЪПА ОТ ЦЯЛ СУ-25 . ЗАТОВА ПРИ БЛИЗЪК БОЙ, КАРТЕЧНИЦАТА НА МИРАЖ 2000 / Ф 16, ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА .

16

Гинка

преди 5 години

Най ме кефи когато зелените чорапи започнат да пестят парите на данъкоплатеца! Толкова са елементарни в опитите си да постигнат комисионните си, че направо се чудя каке възможно да са толкова зле!

15

Трудовакъ до № 9

преди 5 години

Индия свали един Ф - 16. Пакистанците свалиха един учебен МиГ - 21. Дори американците косвено подкрепиха Индия. Спрямо цената за митичните Ф - 16 по - евтино ще ни излязат Су - 35.

14

Зозо

преди 5 години

...В официалното съобщение се казва, че Индия "за съжаление" е загубила един МиГ-21 и че пилотът е изчезнал... И кво ся, 300 милиона за "Старт от скрапа"?!?Май е време Бойко да става, да сдава и да се уволнява!!!

13

Гостенин

преди 5 години

До extremist 11За по-висока цена не е имало купувачи - това е поредно намаление. Толкова си струва рушняшката техника на пазара! Не като да ги продават на Алжир и Сирия - колкото и да напишат, купувача никога не плаща! Всичко си остава дълг и накрая Раша опрощава. Хахахааа

12

Мегз в затвора

преди 5 години

82мил за некви кошници...