34

Анонимен

преди 5 години

А в саудитска арабия има ли реклами на минижупи ?!?Всяка жаба да си знае гьола !Милиони хора са умрели за да запазят европа хрисиянска, а сега - без бой ще я дадат.

33

Хиджаб от Пенджаб

преди 5 години

Добре де, като носи хиджаб, от врата надолу с пингвинските дрехи ли е, или с клинче и фланелка? Ако е втория вариант?!?, няма ли да я накаже всевишния, а? Тия женки не спазват никакви религиозни норми, ами само провокират околните с маскарада си.Да не говорим за предлаганите бански костюми за тях - жива еротика си е, независимо че ги покриват от главата до петите.Провокация, това е!

32

АЗ

преди 5 години

Изтрихте ми коментара, но пак не си оправихте неграмотния пасквил. Нищо, пак ще го напиша:Пише се АНЦУГ и така се изговаря!

31

Анонимен

преди 5 години

Имаш предвид този празник където мятат камъни по въздуха където предполагаемо се намира въображаемият дявол който се опитвал да разубеди неуспешно Ибрахим да убие първородният си син. Или по-меката форма в която не знаят какво точно празнуват но се почерпват с ядене и пиене.

30

Shark

преди 5 години

До Френска арабска. В България рамазан официално може да се е празнувал само по време на 500 г. турски геноцид. След Освобождението такъв празник официално няма.

29

до gio

преди 5 години

Афганистан преди 1979 е била просперираща светска държава, после идва руските пияници и всичко пропада. Където е стъпил руски ботуш всичко отива по дяволите, вижте България колко време не може да се оправи.

28

gio

преди 5 години

значи тези хиджаби, бурки и прочие са част от изкривената радикална философия на исляма, която се опитват да налагат в момента.В Афганистан например, който до 1979 е кралство няма и помен от подобен тип облекло, освен в селските райони където по обективни причини вятър, климат и т.н. жените са го носили

27

Френска арабска

преди 5 години

джамахирияВ България Рамазан официално се празнува от 700 години. И какво от това?

26

Европейка

преди 5 години

Сега ако не се противопоставят твърдо и категорично на претенциите на пришълците ,след 20 години и те ще тичат с хиджаби.

25

Значи

преди 5 години

По една маска и шпага им липсват.

24

Анонимен

преди 5 години

До 33 АнонименКакво се прайш на мъдър като си се родил през 2004 година?

23

.

преди 5 години

Както се казва на френски: Бaхмааму! Извънземните идват!

22

Френската Арабска

преди 5 години

Джамахирия от тази година офицялно ще празнуват Рамазан Толерастия, Президент перверзник, помохамеданчване - не са ли прекрасни тези европейски цености ...КОГА НАЙ-СЕТНЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАПУСНЕ ГНУСНИЯ ЕС !!!!!!!!!?????????

21

Милен Илиев Минков

преди 5 години

След- Наполеон,...Франция- е, прймирйе, със,....Внуците, прй- Крйм.....Има, едва- 5- 10%....Франки.....

20

Моше

преди 5 години

Добре бе пуснали в Мароко Хиджаб голема работа.Кво само пишете простотии.

19

Анонимен

преди 5 години

:) е кво ? декатлон кат не продава хиджаби , арабските магазини в париж ще продават .Праз голям .Колкото и да подскачат французите - и те имат по макс 1 дете заради мързела си , така че пътуват си къ небитието като нация .

18

не на радикалите

преди 5 години

Абе вие виждали ли сте арабка да тича за здраве някой път. Ама от тия с чершафите. Точно спортния хиджаб им е проблема, хаха. Тях не ги пускат да излизат от вкъщи...ще мислят за тичане.Радикалният ислям на ибн-Сауд и неговите последователи е проказа и трябва да се забрани, точно както сектите на другите религии, включително псевдохристиянските, които проповядват убийства и самоубийства. Нищо против мирните хора, които изповядват традиционни религии,като огромна част отгражданите на българия.

17

Анонимен

преди 5 години

До България в НАТО и ЕСНикога не са ни биели или стрижели косите през Тошово време,ти откъде ги съчиняваш такива глупости?Не само,че носехме дънки,но и продаваха в магазините през Тошово време,даже имаше и една българска марка,освен оригиналните американски.Имаше наказания с намаляне на поведение,но не и побой.Хората имаха много по-голяма свобода през Тошово време,отколкото имат сега в Европа и по света!

16

Бау

преди 5 години

И като го спряхте какво стана? Спряха да носят хиджаби ли ? Търси се постоянно драма и сензация.

15

България в НАТО и ЕС

преди 5 години

Всеки може да си купува каквото иска в ЕС и да носи каквото иска. Да си припомним как по времето на бай Тошо биеха с пръчки пред училищата за къси поли и стрижеха момичетата, които носеха дънки на мегдана на селото. Европейския съюз е нещо хубаво. Комунизмът е проказа.