26

Анонимен

преди 5 години

Ако работник не може да протестира срещу работодал, срещу кого може?На този езика му трижди по-голям от мозъка...

25

АНАТЕМА

преди 5 години

БСП ИЗЛЯЗОХА И ДА СЕ НЕ ВРЪЩАТ.НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СТЪПВАТ В ПАРЛАМЕНТА.ПАРЛАМЕНТА Е ПРОКЪЛНАТ ЗАВИНАГИ.СТЪПНЕ ЛИ ЩЕ МУ ИЗСЪХНЕ КРАКА.

24

До E kak

преди 5 години

"Правото на протест и стачка е принцип от преди съвр. демокрация,.."---Протест срещу кого? Те протестират срещу колегите си от другите партии. В една компания ако някой тръгне да стачкува срещу колегата си ще го пратят на психологически преглед и вероятно уволнят! Сравнението на Симеонов е неподходящо, но той е прав че не трабва да им се плаща за номерата.

23

"фирмата"

преди 5 години

По аналогията с фирмата - бсп (работниците- ха-ха) не протестират срещу фирмата, а срещу колегите си! Работодателят е народът и те са отговорни и всичките се предполага че, работят за него, народа. Така че, когато протестират един срещу друг като не ходят на работа, логично е да бъдат уволнени или поне да не им се плати - тука е прав!Да търсят компромиси, обща почва, за да си прокарват идеите - това е работата на малцинството. Тези са с объркани ценности и представи!

22

Анонимен

преди 5 години

Докато напиша втория коментар (1 изречение) ,първият вече е изтрит . Сигурно трябва да мисляза гинес .

21

Анонимен

преди 5 години

" Той не си представя работник да протестира срещу работодател "-- а българите представят ли си с какъв *** са синапълнили парламента , който им произвежда законитеи до какво ги води това ?

20

ТОЗИ...

преди 5 години

ТОЗИ СИМЕОНОВ ДОРИ НЕ СЕ СРАМУВА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ КОЙТО И ДА Е - ЗАЩО НЕ СЕ ВИЖДА КОЛКО Е ЖАЛЪК ИЗГОНИХА ГО ОТ ПОСТА КОЙТО ЗАЕМАШЕ ОБИЖДАШЕ НА ЛЯВО И ДЯСНО СЕГА СЕ МЪЧИ ДА ГОВОРИ ПРОТИВ БСП НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СИ ГЛЕДАТЕ ВАШАТА ПАРТИЯ ИЛИ ТРОЙНАТА ВИ КОАЛИЦИЙКА КОЯТО Е ЖАЛКА,ЖАЛКА А ДАЛИ ЩЕ ВИДИТЕ ПАРЛАМЕНТ ГОСПОДИНЕ СИМЕОНОВ НЕ СЕ ЗНАЕ НО Е ВЪЗМОЖНО МНОГО ХОРА НЕ ВИ ХАРЕСВАТ ЗАРАДИ ИЗПЪЛНЕНИЯТА С МАЙКИТЕ И НЕ САМО ДОСТА ГАФОВЕ ИМАХТЕ Г-Н СИМЕОНОВ

19

Анонимен

преди 5 години

До Чарли. Вдигаше се, вдигаше се, даже повече от сега.Ти къде си бил тогава?

18

изнервен

преди 5 години

До 18. Глу.пак, това, че ГЕРБ постъпваха *** преди, не оправдава БСП да прави същото.

17

Анонимен

преди 5 години

Симеонофф,това предложение за Москофф в ЕП,беше върха на идиотщината и паданието ти,край!

16

Мда

преди 5 години

Тая партийка БеСеПе ще изчезне в скоро време и без това. За дорбото на цялата държава.. от там нищо добро никога не е излизало!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Лал работно място и работно място у парламента СТРАХОТЕН ПРИМЕР ! И герб нещо такова казаха ... помагат си хората ;дЩо не го направихте това последните 10 години а сега се хванали на сламчица говорите простотии( който не работи не трябва да яде ) баси предателите и нещасниците!

14

Анонимен

преди 5 години

А кога Гърбавите правеха същите номера къде беше ти бе Бутанецо да се изходиш по въпроса.

13

Активист на БКП

преди 5 години

Трябва да ни плащате ,за да ви осигуряваме кворум !!! Без БСП сте НИЩО !!!

12

E kak

преди 5 години

Е как ?!Правото на протест и стачка е принцип от преди съвр. демокрация,а какво остава за днешно време.Бат'Валери пак се оцепи.Бесепету направиха гениален ход,на останалите в парламата им лъснаха г.овете отвсякъде:ГРАБПейтриътс анд ДИПИСЕТУ,пръятелю,Маришката не го броим,той колко е похарчил да влеззе в политиката ,не мож си ги върне ,ако не цука от д-вниот бюджет.............

11

чарли

преди 5 години

Много шум се вдигна сега.Ситуацията е сходна с онази преди няколко години с една друга партия.Тогава не се вдигаше такъв шум,защо ли ?

10

Анонимен

преди 5 години

***, това там не е "фирма"!Идвал той от частния бизнес, кой - този с оградите ли?

9

Абе...

преди 5 години

Това политиците от ГЕРБ, БСП, ДПС и разни там народняци, абре спрете белото! Изпържи ви мозъка. Съвсем загубихте връзка с реалния свят.

8

бай Гого

преди 5 години

Тоя, да си мълчи и да си ходи... Маскара!!! На всички ни е ясен!!!

7

Ха-ха

преди 5 години

И на мен ми липсва Корнелчето. Друго си е да я видиш озверяла на трибуната.