30

Анонимен

преди 5 години

"РЕЦЕСИЯ В ГЕРМАНИЯ" С БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК ЗА 2018 ОТ БЛИЗО 60 МИЛИАРДА ЕВРО. НАЙ ГОЛЕМИЯ БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК В СВЕТА....

29

Анонимен

преди 5 години

Goldman Sachs и Bloomberg, съобщавате фактите, но кажете и причините.Двете вероятни причини не са ли:1. Санкциите срещу Русия - естествен и порядъчен партньор;2. Непочтенният и откровено рекетьорски натиск от пиндостанските корпорации?

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Ами горивата.Нефта поевтинява а горивата всяка седмица поскъпват с по 4-5 стотинки на литърАми пазара на горива у нас е ИЗЦЯЛО в ръцете на Русия.Ти какво очакваш при това положение?

27

Snorky

преди 5 години

Бандитите-евреи Goldman Sachs са големи професори въпреки, че те бяха една от банките, от които тръгна кризата през 2008.

26

Анонимен

преди 5 години

ЕС е фалирал а искат да набутат и България с еврото.

25

бай Тошо

преди 5 години

До 21демокрацията е един от най-лошите модели, има други по-добри доказали се модели, социализъм например (не по модела на БСП разбира се)

24

си дзинпин

преди 5 години

До СтратегМного добре казано!

23

юбералес

преди 5 години

До До 17Модельт на Мусолини засега се развива добре в Китай.

22

си дзинпин

преди 5 години

До До 12Така е от около 150 години, не откакто свят светува!

21

Стратег

преди 5 години

Икономическото благоденствие на Запада бе едно от основните оръжия за сломяване на "тоталитарните режими", и бе употребено като оръжие за демократизиране, т.е. за принудително изселване на населението. Това е един съвременен инженерен метод за управление на големи маси от хора и цели народи, т.е. за управлаение преразпределението на Капитала. Ако искаш да съсредоточиш голяма маса от хора на едно място, съсредоточи голяма част от Капитала там.

20

юбералес

преди 5 години

Евреите от Goldman Sachs и болшевиките от RT винаги най-добре погребват ЕС.

19

До 17

преди 5 години

На колко годинки си наследнико на Шикелгрубер, Ленин и Сталин? Този експеримент със световната революция се провали с гръм и трясък по всички ,,земни кълбета" Само погледни сайта по надолу и другите сайтове.Мислиш ли че тези хора са единомишленици ? Едни чичковци с мустаци и един плешивец са искали да постигнат това с кръв и насилие-е не става.Демокрацията пък не е най доброто но човек не е измислил друго. Най добър е скандинавският модел ,но не и за едни ,,горещи нации"А кризи е имало винаг

18

Анонимен

преди 5 години

Докато американци и китайци влагат в компютри и софтуер то Европа инвестира в бозони и макарони(био) кризата ще е неизбежна!

17

анонимен

преди 5 години

ГОТВЕТЕ СЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НАБЛИЖАВА. В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВА АВГУСТ МЕСЕЦ. КОЛИЧЕСТВЕНОТО НАТРУПВАНЕ ВОДИ ДО КАЧЕСТВЕНО ИЗМЕНЕНИЕ. ОЧАКВА НИ СТАБИЛНА ФИНАНСОВА КРИЗА. ПОЛУДЯХА ДА ТРУПАТ ПАРИ. ЕЙ НЕ НАТРУПАХА ЛИ ДО СЕГА. АЛЧНИ ХОРА. УМОРИХА БЕДНИТЕ С АМБИЦИИТЕ СИ ЗА БОГАТЕЕНЕ. БОГ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ. ИДВА КРАЯТ.

16

До 12

преди 5 години

Така е било ,такаи ще бъде ще има възход и рецесия,конфликти,недоволства и стачки,растеж на цени и услуги.Така е от както свят светува.Нищо ново под слънцето.Това че ти си малък и това ти прави впечатление.Светът винаги е полудявал,колкото по дълго живееш ,толкова повече ще видиш и преживееш.Младото интернет поколение е ококорило очи и всеки ден благодарение на интернет и социалните мрежи ,ОТКРИВА ТОПЛАТА ВОДА.Има много да видите още ,,деца на Гугъла" -виртуалният и реалният живот са различни ,

15

Анонимен

преди 5 години

Като дойде световната икономическа криза, няма ли най-сетне да дойде и световната революция. Та да се оправи светът.

14

Анонимен

преди 5 години

а боко се натиска за еврозоната, щели сме да богатеем, мед и мляко да тече..

13

Анонимен

преди 5 години

Хора разберете това е БАЛОН по малко по добре се живее

12

Ром"с

преди 5 години

От въвеждането на еврото -20 години вече стана,то Германия и Холандия са най-облагодетелствени с печелба на Германия към 2 трилиона евро,а и Гърция има печалба към 2 милиарда,но при нея печалбата идва до 2011 ,а след това е на загуба.Най-губещи са Франция и Италияс 4.3 и 3.6 трилиона евро,то затова там има жълти жилетки ,а от Рим постояно искат пари от ЕЦБ .Ако се махне Германия и Холандия,то като цяло въвеждането не еврото не оправдава надеждите за увеличаване на благосъстоянито на обещаното..

11

Love

преди 5 години

До АнонименLove,love,loveТе не пият и т.н.