18

Анонимен

преди 5 години

Зле изглежда с това подпухнало лице. Милионите не са всичко на този свят.

17

Анонимен

преди 5 години

До просото.Не съм ти драг, да е съм ти враг. Мамканво значение има? Ако хора надушат пари около теб, какъвто и да си, все тая - ей виж го Майкъл Джексън!

16

ПроСоТо

преди 5 години

До СенОтоавтомобили се правят още от времето на Форд модел "Т",драги.Дори от по-рано..Виетнамците произвеждат ,доколкото разбрах,няколко модела автомобили.Така че "Тесла" НЕ е някакакво изключение,или уникум!!!!..Но за ДРУГО трябва да го освидетелстват тоя!..За друго.....

15

Мариела

преди 5 години

Този защо не си вземе почивка.

14

СенОто

преди 5 години

До просотоМиналата година Тесла 3 е бил най-продавания луксозен седан. Освен това, за 2018 Тесла успяха да продадат повече автомобили, отколкото за всички предни години, взети заедно.Когато почнеш да продаваш така, както и да при казвал, не си луд, а ексцентричен!

13

ПроСоТо

преди 5 години

тоя симпатяга още ли не са го освидетелствали?

12

Musc Fangirl

преди 5 години

Мъск е светлина! Мъск е истина!

11

Анонимен

преди 5 години

Търси безплатна реклама. Измамник от класа е ;)))

10

Анонимен

преди 5 години

До 5И ти бая послъгваш. И ти си за наказание от регулатора. Общата бройка на тесли за 2018 е почти 2 пъти повече от китайците.

9

Анонимен

преди 5 години

До мюмюнкатаИ в Китай ще му разрешат да си плямпа квот си иска и да лъже на поразия.

8

дедо Ташунко

преди 5 години

На физиономията на този човек е изписано, че страда от раздвоение на личността. Не му вярвам 1 дума.

7

V

преди 5 години

А на времето интернет си беше свободна зона .И всеки си казваше мнението без да плаща 20 милиона долара :)))) Американския интернет съвсем се скапа и има нужда от нов .По свободен и без подслушвания от страна на властта ;)

6

Анонимен

преди 5 години

войната е на съвсем друго ниво но това са битките войната е между еколог (Илон Мъск) и индустриалци (Тръмп политика) които дори искат да се оттеглят от опазване на околната среда.Естествено война не може да се води като се спори дали трябва да има екология или не.Затова се води на ниво кой може да бъде по силен този които се опитва да прави бизнес с екологическа насоченост или този които прави бизнес без съображение екология.Точно тази битка се наблюдаваме в момента.

5

До Мюмюн

преди 5 години

Скоро, скоро.Проблемът за Мъск обаче е,че Китай имат вече три разработки и една влязла в употреба електрическа кола + пазар, а мощностите на китайската компания още през първата година превъзхождат в пъти производството на Тесла.Така че, ако е решил да му писва винаги може.Тесла е американска компания, Китай си имат доста по-добра технология за батериите, а Мъск си има роден дом- ЮАР.Казано по нашенски: Кой от където е!

4

Анонимен

преди 5 години

До ОнзиМи вземи малко се информирай по темата?

3

Онзи

преди 5 години

Този нямаше ли да праща хора в космоса?

2

Анонимен

преди 5 години

Когато статията е писана от някой, които се прави на 16 годишен вървежен ... ама от преди 10 години :)

1

Мюмюн

преди 5 години

Кога ли ще му писне на Мъск от глупости, и ще им тегли една майна на фащ и гейсаюза, и ще отиде да си прави колите в Китай.