280

тя

преди 5 години

И все пак тези хора са болни - описано е в психиатрията!

279

Изчезваща нация

преди 5 години

Комунизъмът все още витае в България младежите въобще не им пука че имало брошура с гей двойка и в нея пише как да се предпазят от Спин младите Големия шум го създадоха родители със изгнила моралност възпитани по времето когато всички трябваше да сме еднакви и всичко друго беше Неморално е да господа но света и природата винаги е била шарена Нищо лошо нито в брошурката нито в снимката за превенция . Нека да има превенция срещу наркоманкя алкохол цигари насилие и порнография която ни залива ..!!

278

Анонимен

преди 5 години

Сорос в действие

277

Анонимен

преди 5 години

За над 10 г. членство в какво ли не Бг-то се интегрира успешно само в задния си вход.

276

Анонимен

преди 5 години

Ние като тинейджъри гледахме и по-страшни неща, за да разберем какви сме и какво ни харесва. Така че само се заблуждаваме, че децата са невинни и не знаят за тези неща. Но нека знаят и да се пазят, че иначе някой безскрупулен възрастен ще тръгне да ги "учи", което е по-лошо.

275

РВ

преди 5 години

Как ше няма последствия ако ти отвинтат диференциация?Тва Че от МЗ са свикнали на карат на задна скорост не значи че всички трябва да им прекопаят задния двор

274

хаахахахааа...

преди 5 години

евроатлантически ценности..........

273

Професор

преди 5 години

Гей не се става ражда се брошура филм каквото и да гледа човек който няма такава насоченост няма шанс .. ! Нека младите са осведомени за обикалящият ги свят и да са в час нищо лошо едни брошури вдигнахте шум за нищо но ние така обичаме злобата ни е водеща черта на семката ни но пък и затова сме нация номер едно в света която изчезва 2050 Българи няма да има брошурата ви виновна ей глупав ограничен народ ей..!

272

Анонимен

преди 5 години

правете любов, а не война, сладури...

271

Статистика

преди 5 години

Прочетох коментарите болшинството което е и обществото ни което е с болни морални ценостти е крайно болно . Разбира се че нищо лошо няма брошурка за превенция за спин с две момчета тъй като те са печалниясимвол за това . Световни звезди умряха от тази болест гей личности подчертавам . Младите са толкова модерни и повярвайте две момчета снимка с гей насоченост не им прави впечатление. Това е всекидневие в нета и музикалните канали . Нека да бъдат осведомени и разбира се да знаят истината .

270

Край баста стига

преди 5 години

Да ни изджендерастят искат . Лека полека уж грешка станала . Че и сред децата ни.Преврат и крумовиъе закони. Сега!!! И да не забравите да затворите границата.

269

Анонимен

преди 5 години

Нали в България всички питате защо все не се възстановява нищо.Ети за това докато света си оправя икономиката и политиката вие се занимавате с политкоректно интерпретиране на ге.й секса.И не спирате все Европа да коментирате в Европа може да има легални гей бракове но с тях тая т.ъпа тема спря и се върнаха на важни въпроси като безработицата докато вие и от глад да умирате пак ще са ви в харада само гей.ове и ***, ей за това заради това вечно ръсене на враг за злобеене все ще сте наникъде.

268

KOKO

преди 5 години

AZ NE MOGA DA RAZBERA,OT EDNO IZVESTNO VREME-PEDERASI,LEZBIJKI,PEDOFILI I VSJAKAVI OTREPKI SE EDVA LI NE IZDIGAT NA PIEDESTALI? I TE TRIUMFIRAT S TOVA? AMI ,HAIDE I NIE-NORMALNITE HORA DA IZLEZEM I DA KAZVAME ,,NIE SME NORMALNI,, KAKVA E TAJA MODA LI E, ILI IZBIVANE NA BALANSA? IMAM 4UVSTVOTO,4E VSI4KI SA OBRATNI,KATO OHLJUVI-DA PAZI GOSPOD,AKO VE4E NE E ZABRAVIL TOJA SVJAT-TUK DOLU.

267

Анонимен

преди 5 години

Aве в масква построиха Мавзолей на един гей и 95 години си е там , а вие тук правите от мухата - слон. А тези бумаги в школията са ви ги набутали някои симпатизанти на "гея от Мавзолея " .Сори за бруталноста !

266

Анонимен

преди 5 години

Гледам, че блеят нещо по тв-то, но не се заслушах, са вече разбрах. Е в Тикволандия нема невъзможни неща. А тая Румяна Русева трябва да бъде дисциплинарно уволнена.

265

Анонимен

преди 5 години

стига морализъм жената трябва да е развратна...гейо-вете на пречат и няква си брошура много важноама ако жената не развратна брака не върви...

264

Едно време

преди 5 години

Комунистите разпространяваха позиви , сега разпространяват гей литература. И двата случая целта е една - държавен преврат. Обаче няма да им мине номера!

263

Еуробугарисъан

преди 5 години

Пид.. И. Разини... От всички страни с.. Ъвкуплявайте се!

262

Бодра смяна

преди 5 години

Не се правете на ощипани момиНавремето най -добрите майстори на кавали бяха в Държавна Сигурност Това на снимката са децата и внуците им

261

Анонимен

преди 5 години

До ТитаА какво е вътре в брошурата ?