14

Анонимен

преди 4 години

Вече четири години чакаме да осиновим дете и нищо. Изискванията ни не са големи , дете до шест години без значение от пола, може да е от смесен брак или българче, може и да са две близначета. За съжаление годините си минават и надеждата ни започва бавно да умира.

13

Анонимен

преди 5 години

До МинИзоставят ги, защото вече са си осигурили по няколко такива, ежемесечно взимат четирицифрени суми като помощи и не искат да си усложняват живота, като си пълнят къщата с още такива деца. Но не желаят и да си променят традициите и начина на живот, вследствие на който се раждат увредени деца. Гледат си кефа така, както го разбират.Съчувствам само на онези, при които дете с увреждания се е родило не по тяхна вина и които и да искат, нямат условия да го гледат у дома.

12

Кой е длъжен

преди 5 години

да облекчава живота на безотговорни роми, при част от които кръвосмешението е племенна традиция, а при други се счита, че е в реда на нещата още от предпубертетна възраст да се пие алкохол, да се диша лепило, да се употребява нискокачествена дрога?Редно е да се изисква от подобни родители да отработват издръжката на увредените деца, родени вследствие на такъв начин на живот и оставени в дом, защото у дома имат още такива, които им носят бленуваните доходи!

11

Анонимен

преди 5 години

Това са деца на нормални хора няма да ги давате на гейове за осиновяване държавата да си ги гледа

10

Анонимен

преди 5 години

Осиновителите се проверяват под лупа, а за боровинката, изоставила второ или трето дете след множество аборти и заболявания по време на бременността и дума не се споменава; отрочето е пренатално увредено и етнически генетично обременено, което не може да се коригира с никаква среда и културно влияние - генът винаги се оказва много по-могъщ от всякакво възпитание.Държавата стимулира създаването на социопати и ***, не може да ни вменява собствените си грехове.Ограничете раждаемостта на ***!

9

Габровец

преди 5 години

Защо така ми обиждате хубавото планинско градче, бе???През 1835 г в Габрово е открито първото класно училище в България, тогава още по османско иго, с ръководител великият възрожденец Васил Априлов.През Априлското въстание габровски са четите на Цанко Дюстабанов и Капитан Дядо Никола.След Освобождението през 1882 г Габрово заработва първата текстилна фабрика с изцяло български капитал. Презх1905-1978 Габрово е най-индустриализираният град в България.Недейте така да ми обиждате градчето

8

Мин

преди 5 години

Е тея роми нали правеха деца, заради майчинството. Интересно защо ли ги изоставят.

7

Анонимен

преди 5 години

До КокоПолзвайте думата боровинка, още не я трият.

6

Анонимен

преди 5 години

Потребности има всяко живо същество - пак недомислено заглавие в бързината да се драсне нещо.

5

SF

преди 5 години

подзагравието е тотално подвеждащо, кандидат осиновителите 22 ли са или са намаляли с 22!? Някой редактор да погледне!?

4

!

преди 5 години

Проверете какво е значението на думата сираче в тълковният речник! За осиновяване са изоставени деца от двама живи и здрави родители, повечето от един определен етнос.

3

Анонимен

преди 5 години

"За сравнение преди 7 години са били осиновени общо 720 сирачета"Какви сирачета бе, какво искате да кажете с това. Кажете си го направо - изоставени деца. Родителите на тези деца трябва да се задължават да ги гледат.

2

Някой

преди 5 години

До МанБъди рахат, човече. Габрово е винаги на последно място; за каквото се сетиш.

1

Ман

преди 5 години

Моля се Габрово да си остане вечно на последно място.