10

баба мара

преди 5 години

аз не желая никакви връзки със са това е дива-шка територия където убиват женитес камъни след така наречените инвестиции идват джамиите и ислямските училищатака че забравете са не откриваите посолство там и всеки да си живее както иска

9

SS

преди 5 години

дали тази "инвестиция" няма да е като онази, за която бълнуваше преди години Стоян Ганев?

8

А бе

преди 5 години

Спокойно другарки и другари,дами и господа,ханъми и ефендита!Ако трябва денонощно ще ядем фасул,газ за хъба на Баце ще има!

7

яха биби

преди 5 години

Добре че е с добронамерени бизнес интереси, а не заради някакви дългосрочни геополитически интереси. Ще си вземем забележка от заглавието и няма да се съмняваме в лоялността на ислямиститие.

6

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !Къде са ти измислените милиарди , златните мостове и тунели под Шипка, магистралката север юг , Варна Бургас .......от предишните екскурзии . Жалък си бойчО !

5

Анонимен

преди 5 години

До там ли я докарохме, че да немаме пари и за един нищо никаков хъб, че арабите да инвестират. Пълен срам ! Що за държава сме тогава.

4

Анонимен

преди 5 години

Отново ни правят на маймуни, къде са тези три независими източника на газ?!Аз виждам са газ от ватенки, отново бедния български народ ще плаща данък Русия! Къде е интерконектора от Гърция? Строи се вече 10 години и всяка година обещават първа копка. Къде е интерконектора от Румъния? Излезе дефектен и не може да подава газ за България! Нищо хубаво няма да види България от тоя газопровод само загуба на 1,4 млд евро. Боко трябва да бъде съден за тази глупост.

3

Факт

преди 5 години

Обаче инвестициите на СА вървят заедно с джамиите....Поне при слаби държави без собствена независима политика-като нас.

2

Ха-ха

преди 5 години

Не знам "Мариците" ще работят ли до 2030-та година,ама както вървят нещата-ЕС може и да го няма,или най-малкото ще е в друг вид дотогава.Тия въглеродни емисии са лу.да работа,някой здраво се гуши, полза никаква даже и вреди.

1

1234

преди 5 години

А *** бб първо спря заместителя белене, плати 1.2 млрд с дълг на бех а сега пак щял да строи.... Обесването му е единственото правилно решение, особено след като за св2 никой не иска хъб и три доставчика! Това да не е концерт пожелание? Искат три за да вкарат и американска газ, след което с регулации ще я направят уж по изгодна като крайна цена нонз а сметка на бюджетните приходи. Сащ на е ба България за пореден път