9

ТHE Патриот

преди 5 години

Не марихуаната ,а гладът и мизерията карат хората да оскотяват и полудават ,какво се правите на луди !Както се пееше в една песен "Марихуаната ли ти е краста...."

8

бивш

преди 5 години

Чисто успокоение е да си говорим че от употреба на наркотици не се отключват психози но в предвид мащабноста на употреба май е по добре да се успокояваме

7

Анонимен

преди 5 години

Аман от ненормалници, на които им разрешават да пишат по разни сайтове. Поне са си намерят компетентни хора. А то калинки навсякъде. Марихуаната не се `взима`.И къде е това всяко пето дете? Това е последния писък, с ойто искат да плашат хората. Само че хората вече са наясно, че това са глупости, обслужващи мафията, която държи марихуаната в желязна ръка, защото най-голяма е печалбата. Нали няма да могат да си купуват луксозни коли и да си строят замъци.

6

Хахх

преди 5 години

Да....точно от канабиса "полудяват". Но пък всеки знае че примерно домашната ракия и киселото зеле традиционно развиват интелекта..... Затова в това подобие на държава вече е пълно с "умници". С лопата да ги ринеш...Всеки докато е млад има право да експериментира със ума и тялото си. Ако някой си е наумил че ще взема/пробва наркотици никой не може да го спре.И тези които се провалят в живота също нищо не може да им попречи. Със или без наркотици те си остават загубеняци.

5

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах къде са пенсионерите в схемата от тая статия.

4

Мутрафон

преди 5 години

До Legalize itСам разбираш защо не можем да допуснем това! Става на въпрос за много пари!

3

Legalize it

преди 5 години

Марихуаната така или иначе трябва да се легализира. Всеки под 40 е пушил и никой не е умрял.Една легализация ще отреже част от доходите на престъпни организации и евентуално ще има и постъпления от данъци.Не е безобидна субстанция , но същото може да се каже и за алкохола и цигарите.

2

batmario

преди 5 години

който пуши умира-законнопие -законнояде много солено,яде много сладко....Никой няма право да нарушава свободната воля на друг човек.-----Рудолф Щайнер

1

Анонимен

преди 5 години

> Всяко пето дете, което я взема, развива психично заболяванеМного бих искал да видя, чуя и прочета на базата на кои научни проучвания тези кретен0заври се обосновават?!?